PICKUP@STORE

Med pickup@store har du möjlighet att beställa varor på hemsidan för att därefter få dem levererade till valfritt XXL varuhus. Nedan har vi sammanställt några av de vanligast förekommande frågorna kopplade till pickup@store.

NÄR KAN JAG HÄMTA MITT PAKET?

Då du mottar uthämtningsmeddelandet som SMS, kan du hämta ditt paket. Varorna plockas och packas på internetlagret och skickas till varuhuset. Vanlig leveranstid är 1-4 arbetsdagar.

VAD SKA JAG HA MED FÖR ATT HÄMTA UT PAKETET?

Du måste visa uthämtningsmeddelandet du fått som SMS, samt en giltig legitimation. När du kommer till varuhuset, undertecknar du att du mottagit paketet.

KAN NÅGON ANNAN HÄMTA UT PAKETET FÖR MIG?

Ja, den person som då ska hämta ut paketet ska kunna visa uthämtningsmeddelandet du fått som SMS, samt visa upp bådas legitimationer. (hämtare samt köpares)

INOM VILKEN TID MÅSTE JAG HÄMTA UT PAKETET?

Paketet ligger på varuhuset i 14 dagar innan den går i retur till internetlagret.

NÄR DEBITERAS JAG FÖR BESTÄLLNINGEN?

Du debiteras när beställningen skickas från internetlagret om du har betalat med kort. Vid fakturabetalning ska du betala innan fakturan förfaller.

VAR I VARUHUSET HÄMTAR JAG MINA VAROR?

Det är tydligt skyltat vid ingången till varuhuset från vilken avdelning du ska hämta ditt pickup@store paket. Är du osäker på var du ska hämta paketet hjälper vår personal dig gärna att hitta rätt.

VILKA VAROR KAN BESTÄLLAS SOM UTHÄMTNING PÅ BUTIKEN?

Hela vårt sortiment med undantag på vapen, ammunition, cyklar och andra stora och tunga produkter (som motionscyklar) kan beställas och levereras till varuhus.

HUR RETURNERAR JAG EN VARA JAG HÄMTAT PÅ BUTIKEN?

Du hittar länken till returschemat i sändningsbekräftelsen du fick per e-post. Fyll i detta returschema och lägg i paketet. Du kan välja om du vill returnera varorna i varuhuset (valfritt i vilket) eller om du vill sända paketet per post. Båda alternativen är kostnadsfritt för dig. Om du returnerar per post, skriver du ut retursedeln du fick per e-post (den kom tillsammans med spåringsinformationen om paketet) och klistrar den på paketet. Paketet ska då skickas med posten. Returen är förhandsbetald när du använder den retursedeln. Om du byter dina varor, kommer det nya paketet automatiskt att skickas som pickup@store till varuhuset du valt från början. Om du har behov av att ändra det, tar du kontakt med kundservicen. Läs mer om byte och retur här:

VAD SKA JAG GÖRA OM JAG UNDRAR ÖVER NÅGOT MER?

Vi har ett fantastiskt kundserviceteam som är här för dig! De är klara för att hjälpa dig om du har något du undrar över. Ta kontakt på kundservice@xxl.se


close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.