Black Friday

Black Friday är snart här!

Är du redo för den största Black Friday-festen någonsin? Fredagen den 25 november smäller XXL till med stor Black Friday fest i alla XXL-varuhus och på XXL.se hela helgen! Du hittar de bästa Black Week erbjudandena hos XXL!

Sätt av fredagen den 25 november i kalendern för då är det stor Black Friday fest hos XXL, detta för alla sport- och friluftsentusiaster. Alla XXL varuhus och XXL.se kommer att vara fulla med fantastiska Black Friday erbjudanden. Kickstarta julhandeln hos XXL med massor av fantastiska Black Friday erbjudanden, detta med stora rabatter som du absolut inte vill missa! Missa inte Black Friday hos XXL den 25 november, vi har mängder med fantastiska erbjudanden med riktigt stora avslag.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så att du kan ta del av XXL:s fantastiska Black Friday erbjudanden!

Handla i våra varuhus eller på XXL.se till extra låga priser!

Vad är Black Friday?

Black Friday äger alltid rum den sista fredagen i november varje år. För detaljhandeln är det den absolut största försäljningsdagen på året och många företag har fantastiskt bra erbjudanden och rabatter på sina ordinarie försäljningspriser. På grund av galna rabatter och erbjudanden är Black Friday den mest populära shoppingdagen och räknas ofta som dagen då julhandeln startar på riktigt.

Black Friday hos XXL ger dig en suverän möjlighet att uppgradera din sport och friluftsutrustning eller köpa julklappar till riktigt bra pris. Självklart gäller våra Black Friday erbjudanden både i våra varuhus och på xxl.se.
Är du redo för årets största shoppingdag?

Håll utkik på xxl.se för att inte missa chansen att göra årets fynd, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag för att garanterat inte missa när det drar igång! Se årets kampanj här!

 


close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti