Evado JR 1.0 26 20, hybridcykel, junior, Vit

3 199:-

Ord.pris 3 699:-

t.o.m. 9/8

WEEKEND DEALS arrow right icon
Weekend deals 32
Weekend Deals på XXL.se! Mängder av bra erbjudanden på redan låga XXL-priser! Kampanjen gäller till och med 09.08.2020, eller så långt lagret räcker.

Produktbeskrivningarrow down icon
Trygg och säker hybridcykel för juniorer, med bra sittställning för fina upplevelser. Dämpargaffel och 21 Shimano-växlar. Bekväm ramkonstruktion. Vikt 12,6 kg.

Evado JR 1.0 ger en optimal blandning av komfort, cykelglädje och allsidig funktionalitet för vardagscykling, t.ex. cykelturer, ärenden eller till och från skolan. Den solida och hållbara utrustningen kräver minimalt med underhåll.

Höjdpunkter:
- Performance 6061 aluminiumram
- Kross-gaffel, 30 mm slaglängd
- Mitas V81 Shield-däck
- 21 Shimano-växlar
- V-bromsar


Kross Evado JR 1.0-ramen är tillverkad av solid aluminium. Detta är en speciell 6061-aluminiumlegering, som gör cykeln styv och säker. Samtidigt är det ett relativt lätt material, vars egenskaper gör många cyklister positivt överraskade. Ramen är pulverlackerad, vilket innebär att lacken är tålig och står emot mekaniska skador. Ramen har dessutom lägre insteg, för att det ska vara lättare att gå på och av cykeln.

Cykeln är utrustad med Shimano-tillbehör, som säkerställer en problemfri drift och hög slitstyrka. Med 21 växlar kan barnet anpassa belastningen efter varierande lutning. Dämpargaffeln med 30 mm slaglängd absorberar ojämnheter i vägen och ökar komforten för barnet.

26-tums hjul hjälper barnet att hålla samma tempo som vuxna, till exempel under helgens familjetur. För att säkerställa bromseffektiviteten är Evado JR 1.0 utrustad med kraftiga V-bromsar.

Cykeln har en väldigt bekväm sadel och bra handtag för extra komfort.

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: 6061 aluminium Performance
- Gaffel: Kross, 30 mm slaglängd
- Hjul: Kross (aluminium, dubbelbottnade)
- Bromsar: V-broms
- Däck: Mitas V81 Shield
- Hjulstorlek i tum: 26” x 1,6”
- Vikt: 12,6 kg

DRIVNING
- Antal växlar: 3 x 7
- Framväxel: Shimano Tourney FD-TZ500
- Bakväxel: Shimano Tourney RD-TY300
- Växelreglage: Shimano Revoshift SL-RS36 (3 × 7)
- Kassett: Shimano Tourney MF-TZ21 (14 - 28T)
- Vevparti och vevlager: Wheel Top (42/32 / 22T, 152 mm)
- Kedja: YBN S50

COCKPIT
- Sadel: Velo VL-50950
- Sadelstolpe: Aluminium (300 mm, 27,2 mm)
- Styre: Aluminium (580 mm, 31,8 mm)
- Stång: Aluminium (45 mm, lutning 3°)

Storleksrekommendationer:
- S, 33 cm, kroppslängd 135–155 cm
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.