Drivo II Interactive Smart Trainer, cykeltrainer, BLACK

10 489:-

Produktbeskrivningarrow down icon
En av världens mest exakta och smarta interaktiva trainers för inomhuscykling. Extremt hög precision, bred kompatibilitet och integrerad kadensmätare. Zwift-certifierad.

Drivo II ingår i en ny generation av interaktiva hemmatrainers, och är kompatibel med PC, surfplatta och telefon. Kraftig, nästan ljudlös och mycket effektiv, med modern och avancerad teknologi. Noggrannhet på +/- 0,5 %(!) ger dig mycket exakta mätdata och därmed effektiv träning.

EXTREMT HÖG PRECISION
Tack vare den höga datanoggrannheten på Drivo II:s innovativa OTS-sensor (Optical Torque Sensor) mäter Drivo II kadens med en avvikelse på endast +/- 0,5 %. Sensorn mäter genom hela tramprörelsen via ett 12-punktssystem. Det ger omedelbar respons och högre effektivitet för användaren, och en cykelkänsla som är mycket mer realistisk än hos tidigare modeller.

KOMPATIBEL MED DET MESTA
Drivo II ingår i den nya generationens ANT+™-, FE-C- och Bluetooth-interaktiva hemmatrainers, och är kompatibel med alla typer av appar, programvaror, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) som stödjer iOS, Android, OSX och Windows.

Drivo II kan administreras via My E-Training-programvaran (36 månaders gratis abonnemang ingår) eller andra tjänster för inomhuscykling, som exempelvis: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap och många fler (dessa kräver betalt abonnemang).

PEDALANALYS
Pedalanalys är en innovativ funktion som analyserar cyklistens kraft genom hela tramprörelsen via ett 12-punktssystem.

Drivo II visar t.ex. värden för omedelbar kraft genom tramprörelsen, vilket möjliggör en grundlig utvärdering av den mekaniska effektiviteten i cyklistens tramprörelse. Därmed kan man justera och korrigera vid behov.

Pedalanalysen finns tillgänglig för köp i Elites programvara My E-Training.

CERTIFIERAD AV ZWIFT
Drivo II är en av få hemmatrainers som är godkända av Zwift. Anslutning via Bluetooth, motstånd som regleras automatiskt via programvaran, ERG-läge och en noggrannhet under 3 % är nödvändiga krav för ett godkännande av Zwift. Elite Direto, Drivo II och Rampa är några av de få trainers som uppfyller dessa krav.

KRAFT
Drivo II simulerar en lutning på upp till 24 %(!) och genererar 2 300 W ström i 40 km/h hastighet och 3 600 W i 60 km/h. Du kan använda alla dina träningskartor och köra backrepetitioner, maximal fartökning på raksträckor och sprint för full effekt. Alla träningsformer är möjliga inomhus, tack vare Drivo II.

PRAKTISK
Drivo II är helt tyst vid användning – det enda man hör är ljudet av cykelkedjan och den egna andningen. Drivo II är mycket stabil, men kan fällas ihop för förvaring när den inte används. Det underlättar vid transport, och den kan bäras med det integrerade, greppvänliga handtaget.

BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Drivo II kan användas med de flesta landsvägs- och MTB-cyklar, även cyklar med 142 x 12-nav med Thru Axle.

EXTREMT VERKLIGHETSTROGEN
Oavsett om du står inför en brant stigning i en Elite Real-video eller vulkanen i Zwift, så ger Drivo II omedelbar respons på dina rörelser. Detta ger en virtuell verklighet som nästan känns äkta. Testa – och bli imponerad!

Specifikationer:
- Typ av trainer: Direktdriven interaktiv Smart-trainer, med elektrisk magnetbroms, integrerat OTS-system (Optional Torque System) och kadensmätare
- Cykelkompatibilitet: Racercykel och terrängcykel, även kolfiber, med 130–135 x 5 mm nav, och 142 x 12 mm nav med Thru Axle
- Anslutningsindikator: Ström, ANT+, BT): 3 lysdioder
- Överföring: Ingen (direktdriven)
- Elektriska krav: 110–240 volt
- Kraft: 2 300 watt (40 km/h) till 3 600 watt (60 km/h)
- Möjlighet till uppdatering av firmware: Ja
- Kontrolleras med: Smartphone, surfplatta, cykeldator, sportklocka, Windows och Mac, ANT + ™ och/eller Bluetooth
- Dataöverföring: ANT+™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) och Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, Road Grand Tours, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m. (kostar pengar att använda)
- Mätningar: Kraft, hastighet och kadens (hjärtfrekvens vid anslutning till en pulsmätare, medföljer ej)
- Lämpliga kassetter: Shimano och SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med extraadapter (säljs separat)
- Max. lutningssimulator: 24 %
- Svänghjul: 6 kg
- Exakthet: +/– 0,5 %
- Hopfällbar: Ja, delvis
- Extra: 36 månaders gratis abonnemang på My E-Training programvara och app ingår, ANT+-dongle medföljer
- Mått, utfälld: L 76 x B 79 x H 52 cm
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.