Direto Interactive Smart Trainer & Power bundle, cykeltrainer med utrustning, BLACK

6 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Paket med hopfällbar interaktiv smarttrainer, underlagsmatta, svettskydd, Boost-adapter för träning och uppvärmning plus 12 månaders My E-training.

Direto ingår in en ny generation av interaktiva hemmatrainers, och är kompatibel med PC, surfplatta och telefon. Kraftig, nästan ljudlös och mycket effektiv, med modern och avancerad teknologi. Noggrannhet på +/- 2 % ger mycket exakta mätdata och därmed effektiv träning. Direto använder algoritmer för att beräkna effekten. Framhjulsstöd medföljer.

I det här paketet ingår även allt du behöver för att komma igång med cykelträningen, eller för att värma upp inför tävlingar. Den stora underlagsmattan skyddar underlaget från märken och svett, och ger ett bekvämt underlag för cykeln och cykeltrainern. Svettskyddet skyddar cykeln mot svett, som annars kan försämra lacken och tränga in i lager och eventuellt kablar. 148 x 12 Boost-adaptern gör att trainern kan användas på Boost-nav.

Dessutom ingår 12 månaders gratis abonnemang på programvaran My E-Training.

EXTREMT HÖG PRECISION
Tack vare den höga datanoggrannheten på Diretos innovativa OTS-sensor (Optical Torque Sensor) mäter Direto kraften med en avvikelse på endast +/- 2 %. Sensorn mäter genom hela tramprörelsen via ett 12-punktssystem. Det ger omedelbar respons och högre effektivitet för användaren.

Direto justerar automatiskt motståndet och styr träningspasset. Den används flitigt av Pro Tour-lag som Equipe Cycliste Groupama-FDJ och UAE Team Emirates för träning inför tävlingar.

KOMPATIBEL MED DET MESTA
Direto hör till den nya generationens ANT+™-, FE-C- och Bluetooth-interaktiva hemmatrainers och är kompatibel med alla typer av appar, programvaror, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) som stödjer iOS, Android, OSX och Windows.

Direto kan administreras via My E-Training-programvaran (12 månaders gratis abonnemang ingår) eller andra tjänster för inomhuscykling (kräver betalt abonnemang), som exempelvis: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap med flera.

PEDALANALYS
Pedalanalys är en innovativ funktion som analyserar cyklistens kraft genom hela tramprörelsen via ett 12-punktssystem.

Via två typer av diagram kan Direto visa data som exempelvis värden för omedelbar kraft genom tramprörelsen. Det möjliggör en grundlig utvärdering av den mekaniska effektiviteten i cyklistens tramprörelse, så att man kan justera och korrigera vid behov.

Pedalanalysen finns tillgänglig för köp i Elites programvara My E-Training.

CERTIFIERAD AV ZWIFT
Direto är en av relativt få hemmatrainers som är godkända av Zwift. Anslutning via Bluetooth, motstånd som regleras automatiskt via programvaran, ERG-läge och en noggrannhet under 3 % är nödvändiga krav för ett godkännande av Zwift. Elite Direto, Drivo II och Rampa är några av de få trainers som uppfyller dessa krav.

KRAFT
Direto simulerar branta backar på upp till 14 % och genererar 1 400 W ström i 40 km/h hastighet (2 200 W i 60 km/h). Du kan använda alla dina träningskartor och köra backrepetitioner, maximal fartökning på raksträckor och sprint för full effekt. Alla träningsformer är möjliga inomhus, tack vare Direto.

PRAKTISK
Direto är helt tyst vid användning – det enda man hör är ljudet av cykelkedjan. Direto är väldigt stabil, men kan snabbt fällas ihop för förvaring när den inte används. Därmed är den också lätt att transportera, och kan bäras i det integrerade, greppvänliga handtaget.

KOMPATIBEL
Kompatibel med både landsvägs- och MTB-cyklar, och även stadscyklar, inklusive 142 x 12 för Thru Axle.

Specifikationer:
- Typ av trainer: Direktdriven interaktiv Smart-trainer, med elektronisk magnetbroms, integrerat OTS-system (Optional Torque System) och kraftmätare
- Cykelkompatibilitet: Racercykel, terrängcykel och stadscykel, även kolfiber, med 130–135 x 5 mm nav och QR-system och 142x12 mm med Thru Axle (adapter finns för Boost 148x12 mm baknav)
- Anslutningsindikator: Ström, ANT+, BT): 3 lysdioder
- Levereras med: Snabbutlösare för cyklar och terrängcyklar (5 mm)
- Överföring: Ingen (direktdriven)
- Elektriska krav: 110–240 volt
- Kraft: 1 400 watt (40 km/h) till 2 200 watt (60 km/h)
- Möjlighet till uppdatering av firmware: Ja
- Kontrolleras med: Smartphone, surfplatta, cykeldator, sportklocka, Windows och Mac, ANT + ™ och/eller Bluetooth
- Dataöverföring: ANT+™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) och Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m.
- Mätningar: Kraft, hastighet och kadens (hjärtfrekvens vid anslutning till en pulsmätare, medföljer ej)
- Lämpliga kassetter: Shimano och SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med extraadapter (säljs separat)
- Max. lutningssimulator: 14 %
- Svänghjul: 4,2 kg
- Exakthet: +/- 2 %
- Hopfällbar: Ja
- Extra: 12 månaders gratis abonnemang på My E-Training programvara och app
- Vikt: 16 kg
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.