Reward-erbjudande! -30% på allt från adidas vid köp över 199:-  Shoppa här

Elektronik

Hos XXL hittar du all elektronik du behöver för sport- och friluftslivet. Till exempel säljer vi pulsklockor och aktivitetsmätare, GPS och avståndsmätare, lampor samt olika produkter inom ljud & bild.

Handla efter kategori

Hur lång garanti lämnar XXL på elektronik?
Hos XXL tillämpas reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. I tillägg erbjuder vi dig som kund 100 % nöjd kundgaranti, 30 dagars prisgaranti och 365 dagars öppet köp. Här kan du läsa mer om våra garantier.


Hur påverkar elektronik miljön?
Elektronik har en stor påverkan på miljön, i synnerhet när man tillverkar ny elektronik. Ju snabbare elektronikprodukter konsumeras, desto högre miljöpåverkan. Att tillverka nya elektronikprodukter kräver mycket energi, olika typer av kemikalier och resurser. Ett stort problem med elektroniska produkter är att de ersätts väldigt snabbt av nya, moderna modeller med nya funktioner, vilket gör att användningstiden förkortas jämfört med livslängden då man tenderar att snabbt byta ut det gamla mot det nya.


Hur återvinns elektronik?
Elavfall återvinner du genom att lämna in det på en återvinningscentral, sortergård eller motsvarande. Elektronik består av många olika material och komponenter som kan återvinnas och bli till nya produkter. Metallerna som diverse elektronikprodukter innehåller kan återvinnas i princip hur många gånger som helst utan någon påverkan på dess kvalitet. Elektronikprodukter innehåller dessutom ofta miljöskadliga ämnen som bly och kvicksilver, vilka lätt kan hamna i naturen med risk för att i nästa steg påverka hela ekosystem. Var därför noga med att alltid lämna in in dina elektronikprodukter för återvinning.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti