Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Detta hittar du hos XXL

mountain-snow-winter-mountain-range-weather-season-1187998-pxhere.com.jpg

 

Sport

Sport är kategorin där vi samlar allt inom träning, hälsa, lek och spel samt alla stora boll-, racket- och vattensporter. Listan kan göras lång. Vi är helt övertygade om att vi har något för alla och erbjuder ett gigantiskt sortiment i våra varuhus och på xxl.se

 

1117532_1120493_1120264_1150448_1150543_SondreEriksenHensema_DSC7778.jpg

 

Skor

Vi har skor för alla tillfällen. Snygga sneakers, löparskor, träningsskor, walkingskor, kängor eller andra typer  av sportskor. Oavsett vad för typ av skor du letar efter kan vi hjälpa dig att hitta ett par som sitter bra på dina fötter med rätt passform. För oss är det viktigt att du alltid ska trivas med dina nya skor!

 

Nike_1144815_SondreEriksen_DSC4741.jpg

 

Sportkläder

Vi har kläder för träning, hiking, vardagen och för de mer aktiva dagarna i skidbacken! Hos oss på XXL hittar du kläder för mängder av aktiviteter. Oavsett dina önskemål garanterar vi att vi har kläder som uppfyller dem!

 

Salomon_Hardangervidda_SondreEriksen_DSC3404.jpg

 

Vildmark

För dig som är passionerad fiskare, rider, vandrar, reser eller bara njuter av att vara i naturen. Vi har ett stort urval av vandringskängor, tält, sovsäckar, ryggsäckar, fiskeutrustning, stormkök, ridhjälmar och allt annat du kan tänkas behöva när du är ute i naturen.

 

_SondreEriksenHensema1_DSC6500.jpg

 

Jakt

Här finner du ett stort urval av jaktprodukter från flera kända varumärken. Vi har allt ifrån jaktkläder, jaktstövlar, jaktknivar och litteratur. För dig med vapenlicens finns även hagelgevär, studsare, luftgevär och givetvis ammunition.

 

_SondreEriksenHensema_DSC5817.jpg

 

Cykel

Här hittar du cyklar, oavsett om du ska cykla till jobbet eller utförs uppe i fjällen. Vi har aerodynamiska landsvägscyklar, hybridcyklar, barncyklar, mountainbikes, elcyklar och sparkcyklar. Självklart har vi även ett stort urval av tillbehör!

 

1147606_1130807_1149896_1144668_1150303_SondreEriksenHensema_DSC0973.jpg

 

Skidor

Oavsett om du vill glida fram i längdspåret eller susa ner för backen har vi det du söker! Vi har längdskidor, alpinskidor, pjäxor och bindningar från kända varumärken. Dessutom kan du alltid få hjälp med service och valla i verkstäderna hos alla våra varuhus!

 

Madshus1_1124513_SondreEriksen_DSC4291.jpg

 

Sportelektronik

En träningsklocka har blivit ett måste för väldigt många löpare, cyklister och andra idrottare som vill ta sitt resultat till nya nivåer. Hos oss på XXL hittar du alltid sportelektronik. Vi har allt från träningsklockor, GPS, hörlurar, actionkameror, lampor och kökselektronik.

 

Polar_Vantage_SondreEriksen_DSC3241.jpg

 

Verkstad

Vi erbjuder service för alla typer av cyklar, vallar och slipar dina skidor samt slipar dina skridskor. Välkommen in till något av våra varuhus för att få professionell service i våra verkstäder!

 

Workshop1_SondreEriksenHensema_DSC0793.jpg
Guider
Toppen på sidan