Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Detta är XXL

Vår målsättning är att ta upp kampen med dagens specialistbutiker. Vi har därför satt begreppet -”All Sports United”, vilket innebär mängder av sport- och vildmarksprodukter under samma tak.

_DSC7375-cropped.jpg


30 000+ produkter

I våra varuhus och på xxl.se kan vi lova dig ett utbud du aldrig tidigare upplevt. Hos XXL hittar du över 30 000 produkter och förmodligen allt du kan tänkas behöva inom sport- och vildmarksutrustning – oavsett om du är motionär eller tränar på elitnivå. 

XXL All Sports United

XXL grundades i Norge år 2000 av Öyvind Tidemansen. I Sverige öppnade man sitt första varuhus i Bromma år 2010. Idag har vi 81 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. 24 stycken av dessa varuhus finns i Sverige. Vi bedriver även e-handel i alla dessa länder samt Danmark. Våra varor skickas från vårt gemensamma centrallager på 43 000 kvadratmeter i Örebro. Detta gör oss till Nordens största sportkedja. 

Vårt koncept bygger på att du skall kunna hitta precis vad du än kan tänkas behöva, oavsett aktivitet, under ett och samma tak i något av våra varuhus eller på xxl.se. Med över 30 000 produkter och över 120 olika varumärken inom sport, träning, friluftsliv, jakt och vildmark är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig. Vi utbildar alla våra medarbetare inom respektive kategorier och vi utmanar specialiståterförsäljare med samma kunskaper, service och sortiment, men till lägre priser.

NEW_training.jpg
Guider
Toppen på sidan