Endast xxl.se
Endast xxl.se

Stereo ONE55 C:62 Race 29 23 heldämpad mountainbike, unisex , Grå

40 690:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Lätt och snabb heldämpad mountainbike. Konstruktion med kolfibrerram. RockShox-fjädringssystem. Hydrauliska skivbromsar från Magura. SRAM GX Eagle™ 12-speed växelsystem. Newman Evolution Tubeless Ready-hjulset. Downtube Storage. Vikt: 14,1 kg.

CUBE Stereo ONE55 C:62 Race har en optimal blandning av komfort, prestanda och hastighet. Perfekt för äventyrliga terrängcyklister som gillar att tänja på sina gränser på fjällstigar och tuffa banor i skogen. Det finns ett förvaringsfack inbyggt i underröret, och plats för en specialdesignad väska, så att du kan ta med dig allt du behöver för en dagstur.

Höjdpunkter:
- Lätt och robust kolfiberram byggd med Advanced Twin Mold-teknik
- Newmen Evolution-fälgar med breda och gripande Maxxis-däck
- Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Magura
- Fulldämpad RockShox-fjädring
- SRAM GX Eagle™ 12-speed drivlina

Stereo ONE55 Race kommer att förvandla dina förväntningar på vad som utgör en snabb stigtämjande mountainbike. Med 155 mm slaglängd bak och en 160 mm gaffel fram garanterar cykeln maximal markkomfort och kontroll. Med fokus på praktiska egenskaper och prestanda i spåret är det små detaljer som det gängade bottenfästet och ett huvudset med vinkeljusteringsinsatser som gör skillnaden. Vinkeljusteringsinsatser möjliggör finjustering av huvudvinkeln, så att du kan ställa in cykeln precis som du vill ha den. Lite planare för mer stabilitet eller lite brantare för bättre smidighet.

Liksom alla CUBE-ramar handlar Stereo ONE55 Race om att ge bästa prestanda vid lägsta möjliga vikt. Med CUBEs Advanced Twin Mold-process används två tillverkade formar för C:62®-, C:68®- och C:68X®-kolfiberramarna. Den första formen används för att säkerställa korrekt konfiguration. Den andra, inre, formen håller varje fiber exakt där den ska vara medan ramen härdar. Resultatet är en betydligt lättare, starkare ram, med en fibertäthet anpassad till den förväntade belastningen vid specifika punkter.

Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Magura i kombination med Maxxis-däck bidrar till tillförlitlig stoppkraft i alla väder och typer av terräng. Cykeln är utrustad med SRAM GX Eagle™ 12-speed drivlina för omedelbar acceleration och exakt växling.

Downtube Storage är ett genialt sätt att ta med sig sina tillhörigheter i ett låsbart, integrerat och säkert fack. Med avtagbara skiljeväggar, ett regntätt lock och enkel åtkomst är detta det perfekta sättet att ta med sig extra kläder, snacks, mobil och verktyg på.

ONE55 Race är en helt fantastisk downhill-maskin som är perfekt för alla skogs- och fjällspår. Med noga utvalda komponenter har du allt du behöver för att åka längre, snabbare och hårdare!

Specifikationer:
- Användning: Terräng, MTB, downhill, stigar och skog
- Användare: Unisex

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: C:62® Monocoque Advanced Twin Mold Technology, ISCG05, Boost 148 UDH™, 155mm travel
- Gaffel: RockShox Lyrik Select+, Tapered, 15x110mm, 160mm
- Bakre stötdämpare: RockShox Super Deluxe Select+ DebonAir, 205x60mm, Low Speed Compression & Rebound Adjust, LockoutCoated
- Fälgar: Newmen Evolution SL A.30, 28/28 Spokes, 15x110mm/12x148mm, Tubeless Ready
- Bromsar: Magura MT Thirty, Front 4-Piston/Rear 4-Piston, Hydr. Disc Brake (203/180)
- Däck, fram: Maxxis Assegai, MaxxGrip/EXO+, Tubeless Ready, 2.5 WT
- Däck, bak: Maxxis Minion DHR II, MaxxTerra/EXO+, Tubeless Ready, 2.4 WT
- Sadel: Natural Fit Venec
- Sadelstolpe: CUBE Dropper Post, Handlebar Lever, Internal Cable Routing, 30.9mm
- ACID Downtube Storage Bag: Ja
- Vikt: 14,1 kg

DRIVLINA
- Antal växlar: 12
- Bakväxel: Sram GX Eagle™, 12-Speed
- Växelreglage: Sram NX Eagle™ Trigger
- Vevparti/vevlager: Sram GX Eagle™ Boost DUB, 30T
- Kejda: Sram SX Eagle™

COCKPIT
- Styre: Race Face Chester 35 780mm
- Styrstam: Race Face Aeffect R 35
- Handtag: ACID Disrupt, Soft Compound
- Headset: ACROS AZF-675, ICR (Integrated Cable Routing), Top Zero-Stack 1 1/2" (ZS 56mm), Bottom Zero-Stack 1 1/2" (ZS 56mm), Fiber Inserts for Angle Adjustment

Specifikationerarrow down icon
  • Slaglängd framgaffel:  160 mm
  • Slaglängd bakdämpare:  155 mm
  • Stötdämpning:  Heldämpad
  • Användare:  Unisex
  • Hjulstorlek:  29"
  • Bromstyp:  Hydrauliska skivbromsar
  • Material ram:  Kolfiber
  • Växeltillverkare:  SRAM
  • Gaffeltyp:  Dämpad utan låsning
  • Vikt:  145 kg
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!