ENDAST XXL.SE
ENDAST XXL.SE

Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 22, mountainbike senior , Vit

40 299

Produktbeskrivningarrow down icon

Heldämpad stig- och downhillmaskin med C:62 kolfiberram. SRAM GX 1x12 växelsystem. RockShox Lyrik Select-dämpare. Magura MT Thirty hydrauliska skivbromsar. Maxxis Minion DHR II däck. Vikt: 13,4 kg.

CUBE Stereo 150 C:62 Race är en suverän downhillcykel med utrustning av hög kvalitet. 160 mm spel på gaffel och 150 mm på ram för ökad komfort och full kontroll nedåt i tuff och brant terräng. Mycket stark och lätt kolfiberram med avsmalnande styrrör och Boost 148 bakaxel ger noggrann styrning och högsta pedaleffektivitet.

Höjdpunkter:
- Lätt och robust C:62 Monocoque Advanced Twin Mold Technology kolfiberram
- Sköna RockShox fram- och bakdämpare
- Exakt Sram GX Eagle växelsystem
- Magura MT Thirty hydrauliska skivbromsar
- Newmen Evolution hjulpar med Maxxis Minion däck

Cykeln är lika pålitlig nedför ett berg som den är smidig och säker på en smal stig uppför i en lång klättring. Den lätta, styva och effektiva kolfiberramen med Monocoque-konstruktion ger effektivitet, stabilitet och intuitiv hantering i brant och tuff terräng. Korta kedjestag säkerställer smidig hantering och effektiv klättring, och integrerade kedjestagsskydd skyddar stagen mot repor och skador.

De kraftfulla Magura MT Thirty-hydraulskivbromsarna med överdimensionerad 180 mm främre rotor säkerställer att du har betryggande bromskraft i alla väderförhållanden.

RockShox Lyrik Select gaffel och Super Deluxe Select+ dämpare uppfyller perfekt CUBES planerade, exakta kinematik för lugn och kontrollerad åkning som gör att du vill ha mer. Stereo 150 ger dig både form och funktion och ett konkurrenskraftigt verktyg.

Newmen Evolution-hjul, med uppgraderat frihjul med trippelt ingrepp, fungerar mycket bra med SRAM:s 1×12GX växel. Ett nytt 52-kuggsdrev trycker din kraft ned på vägen, med hjälp av greppvilliga Maxxis Minion däck. Cubes 150 mm dropper-post (125 mm för storlek S) ger många möjligheter.

Stereo 150 C:62 Race har verkligen inte sparat på någonting. Här får du en högkvalitativ utrustad downhillmaskin med maximala prestanda till en minimivikt.

Specifikationer:
- Användning: Terräng, downhill, all mountain
- Användare: Unisex

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: C:62 Monocoque Advanced Twin Mold Technology, ATG, ETC 4-Link, ISCG Mount, Boost 148, AXH
- Gaffel: RockShox Lyrik Select, Tapered, 110x15 mm, 160 mm
- Fälgar: Newmen Evolution SL A.30, 28/28 Spokes, 15x110 mm/12x148 mm, Tubeless Ready
- Bromsar: Magura MT Thirty, Front 4-Piston/Rear 2-Piston, Hydr. Disc Brake (203/180)
- Framdäck: Maxxis Minion DHF, Dual/EXO, Tubeless Ready, 2.5 WT
- Bakdäck: Maxxis Minion DHR II, Dual/EXO, Tubeless Ready, 2.4 WT
- Sadel: Natural Fit Nuance Lite
- Sadelstolpe: CUBE Dropper Post, Handlebar Lever, Internal Cable Routing, 31.6 mm, 150 mm (125 mm for size S)
- Vikt: 13,4 kg
- Ramstorlekar: S, M, L, XL

DRIVLINA
- Antal växlar: 2x8
- Växlar fram: Sram GX Eagle™, 12-Speed
- Växlar bak: Sram GX Eagle™, 12-Speed
- Växelreglage: Sram NX Eagle™ Trigger
- Kassett: Sram XG-1275 Eagle™, 10-52T
- Vev/vevlager: Sram GX Eagle™ Boost DUB, 30T, 170 mm
- Kedja: Sram SX Eagle™

COCKPIT
- Styre: Race Face Chester 35, 780 mm
- Styrstam: Race Face Aeffect R 35
- Handtag: ACID Disrupt, Soft Compound
- Headset: VP Integrated, Top 1 1/8", Bottom 1 1/2"

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationerarrow down icon
  • Cykeltyp:  Heldämpad
  • Bromstyp:  Hydraulisk skivbroms
  • Material ram:  Kolfiber
  • Ramstorlek:  29: S, M, L, XL
  • Slaglängd fram (mm):  160 mm
  • Växeltillverkare:  SRAM
  • Slaglängd bak (mm):  110 mm
  • Hjulstorlek:  29"
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti