Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, heldämpad cykel, unisex, Grön

37 999

Produktbeskrivningarrow down icon
Övertygande stig- och allmountain-cykel av hög kvalitet. SRAM GX 1 x 12-växlar, RockShox-dämpare, 160/150 mm slaglängd, Magura MT Thirty-bromsar. Vikt 13,4 kg.

Stereo 150 C:62 Race 29 är en mycket bra stigcykel som älskar varierad terräng. 160 mm slaglängd på gaffeln och 150 mm på ramen ger ökad komfort och full kontroll i alla lägen. Mycket stark och lätt kolfiberram med tejpad styrstång och Boost 148 bakaxel ger exakt styrning och utmärkt pedaleffektivitet.

Höjdpunkter:
- Ultralätt, styv, snabb och modern Monocoque-kolfiberram
- RockShox-dämpare fram och bak
- SRAM GX-växlar och NX-reglage
- Newmen Evolution-hjul med Maxxis Minion-däck
- Magura MT Thirty hydrauliska skivbromsar


Cykeln är lika solid och pålitlig nedför som den är smidig och säker uppför långa, smala serpentinvägar i bergen. Den lätta, styva och effektiva kolfiberramen med Monocoque-konstruktion ger en stabil och intuitiv upplevelse som man inte får med många andra cyklar.

Korta kedjestag ger smidig hantering och effektiv klättring, och integrerade kedjestagsskydd skyddar stagen mot repor och skrapmärken. Kraftiga Magura MT Thirty hydrauliska skivbromsar med överdimensionerad 180 mm framrotor ger total kontroll i alla lägen.

RockShox Lyrik Select-gaffel och Super Deluxe Select+-dämpare kompletterar perfekt Cubes exakta kinematik, för lugn och kontrollerad cykling som får dig att vilja ha mer. Med Stereo 150 får du både form och funktion, och ett konkurrenskraftigt verktyg.

Newmen Evolution-hjul, med uppgraderad free-hub med tre spindlar, fungerar väldigt bra med SRAMs 1 x 12 GX-växelsystem. Ett nytt 52-tandigt stort kedjehjul pressar ner kraften i marken med hjälp av greppsäkra Maxxis Minion-däck. Cubes 150 mm dropper-post (125 mm för stl. S) ger stora möjligheter.

Här har man verkligen inte sparat på något. Maximal prestanda med minimal vikt är exakt vad Stereo 150 lovar – och uppfyller. Go get'em!

Specifikationer:

HUVUDKOMPONENTER
- Ram: C:62 Monocoque Advanced Twin Mold Technology, ATG, ETC 4-Link, ISCG Mount, Boost 148, AXH
- Gaffel: RockShox Lyrik Select, Tapered, 110x15 mm, 160 mm
- Dämpare: RockShox Super Deluxe Select+ DebonAir, 185x55 mm, Trunnion Mount
- Hjul: Newmen Evolution SL A.30, 28/28 Spokes, 15x110 mm/12x148 mm, Tubeless Ready
- Bromsar: Magura MT Thirty, Front 4-Piston/Rear 2-Piston, Hydr. Disc Brake (203/180)
- Däck: Maxxis Minion DHF, Dual Compound/EXO, Tubeless Ready, 2.5 WT fram och Maxxis Minion DHR II, Dual Compound/EXO, Tubeless Ready, 2.4 WT bak
- Hjulstorlek: 29”
- Vikt: 13,4 kg

DRIVNING
- Antal växlar:
- Framväxel:
- Bakväxel: Sram GX Eagle™, 12-Speed
- Växel: Sram NX Eagle™ Trigger
- Kassett: Sram XG-1275, 10-52T
- Vevparti/vevlager: Sram GX Eagle™ Boost DUB, 30T, 170 mm
- Kedja: Sram SX Eagle™

COCKPIT
- Sadel: Natural Fit Nuance Lite
- Sadelstolpe: CUBE Dropper Post, Handlebar Lever, Internal Cable Routing, 31.6 mm, 150 mm (125 mm for size S)
- Styre: Race Face Chester 35, 780 mm
- Styrstam: Race Face Aeffect R 35
Specifikationerarrow down icon
  • Bromssystem: Hydrauliska Skivbromsar 
  • Hjulstorlek: 29 
  • Rammaterial: Karbon 
  • Gaffel: Fulldämpad 
  • Användare: Vuxen 
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti