Laramie 3 Blackout, 3-personstält, Grön

3999

Produktbeskrivningarrow down icon
Mycket praktiskt tunneltält för tre personer. BlackOut-design stänger ute dagsljuset när man sover och håller temperaturen jämnare och behagligare. Vikt 3,7 kg.

Laramie 3 BlackOut-tältet är rymligt, men lätt, och har en solid tunnelkonstruktion som ger gott om plats för all utrustning på alla utomhusäventyr. Tältet är perfekt för friluftsentusiaster som vill bort från allfartsvägarna.

Laramie 3 ger pålitligt skydd mot vind och regn och har Colemans patenterade och prisbelönta BlackOut Bedroom®-teknologi för avslappnad sömn.

BEHAGLIGA SOVFÖRHÅLLANDEN
Det revolutionerande sömnsystemet BlackOut Bedroom® från Coleman® är perfekt för föräldrar eller alla som är känsliga för dagsljus. BlackOut Bedroom® blockerar upp till 99 % av dagsljuset från att komma in i sovområdet, så att du får en längre och mer avslappnad sömn –oavsett tid på dygnet.

BEHAGLIG TEMPERATUR
Du kan hålla sovrummet upp till 5 °C svalare på dagen och upp till 1 °C varmare på natten med Colemans patentsökta BlackOut Bedroom®-system. Systemet hjälper dig att styra temperaturen i sovrummet genom att lagra energi från solen på materialets yta.

BRA SKYDD
Med WeatherTec™ håller du vattnet ute tack vare hela 4500 mm vattenpelare. Det är många faktorer som påverkar tältets prestanda under tuffa väderförhållanden. Coleman använder sig av den senaste teknologin och en sträng testregim för att säkerställa att du alltid är skyddad – oavsett väder.

Certifierad laboratorietestning visar att Coleman® UVGuard™ skyddar med en solskyddsfaktor på 50+ och ger utmärkt skydd mot solens ultravioletta strålar. Korrekt användning av solkräm i kombination med tältet med UVGuard™ ger extremt bra skydd mot solbränna och UV-exponering.

HÖG SÄKERHET
Tältet är konstruerat av ett material med goda brandsäkerhetsegenskaper och slocknar på egen hand vid små bränder. Det ger extra säkerhet och möjlighet att komma ut i tid.

Tältet packas lätt ihop till en kompakt storlek, för enkel transport och förvaring.

Specifikationer:
- Kapacitet: 3 personer
- Fack: 2
Uppsättning: Yttertältet först
- Form: Tunnel
- Tältpinnar: 3 st. Aluminiumstänger
- Underlagsduk: Polyester, 5000 mm, PU-belagd, tejpade sömmar, brandsäker
- Ytterduk: Polyester, PU-belagd, rip-stop, brandsäker
- Innerduk: Polyester
- Sömmar: Tejpade sömmar
- Bärväska: Medföljer
- Vattenpelare: 6000 mm
- Storlek: 160 x 210 cm
- Höjd: 110 cm
- Packvolym: 20 x 40 cm
- Yta: 7 m2, varav 3,8 m2 sovrum
- Vikt: 3,7 kg
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti