Cortes Octagon 8 Plus, 8-personstält, Blå

2 999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Solitt, rymligt och praktiskt familjetält med sovplats för åtta personer. Allrum med gott om plats och otroligt bra ventilation. Hög kvalitet. Vikt 20,7 kg.

Cortes Octagon 8+ är ett otroligt praktiskt tält med gott om sovutrymme för hela storfamiljen. Mycket bra takhöjd ger stor rumskänsla, och alla väggar på yttertältet kan bindas upp åt sidan för att släppa in massor av ljus. Därmed får man även 360 graders utsikt utan insyn över höfthöjd.

SMARTA LÖSNINGAR
Den otroligt smarta huvuddörren med gångjärn gör att du slipper krångla med dragkedjor varje gång du ska in eller ut. Det sitter dessutom små tak över dörrarna för att hindra regn från att tränga in. Avtagbara dörrmattor förhindrar att man drar med sig smuts och lera in i tältet.

En rumsavdelare medföljer för att användas vid behov, antingen om någon ska byta om eller om man önskar två sovrum. Förvaringsväskan som medföljer har rullhjul som gör det mycket enkelt att flytta tältet till platsen där det ska sättas upp.

BRA VENTILATION
Optimala ventilationsöppningar med myggnät motverkar kondens i tältet. Smarta fickor på väggarna ger plats för förvaring av t.ex. telefoner, nycklar, plånbok eller vattenflaskor. Upphängningsögla för lampa är naturligtvis också integrerad i tältet. Tältet har även smarta dragkedjeförsedda springor för att leda in ström i tältet.

SOLITT OCH ENKELT
Solida stålstänger med kraftiga vinkar och kryss i plast säkerställer att tältet står stadigt och säkert i alla väder. Stänger, tillbehör och monteringspositioner är färgkodade, för att göra det enklare och snabbare att sätta upp tältet.

VÄL SKYDDAD
Med WeatherTec+™ håller du vattnet ute tack vare tältets 2000 mm vattenpelare. Det är många faktorer som påverkar tältets prestanda under tuffa väderförhållanden. Coleman använder sig av den senaste teknologin och en sträng testregim för att säkerställa att du alltid är skyddad – oavsett väder.

HÖG SÄKERHET
Tältet är konstruerat av ett material med goda brandsäkerhetsegenskaper och slocknar på egen hand vid små bränder. Det ger extra säkerhet och möjlighet att komma ut i tid.

TESTVINNARE:
- 2015 vann Cortes Octagon 8 Camping Magazines ”Editors Choice Award” i kategorin ”Årets tält”.

Specifikationer:
- Kapacitet: 8 personer
Uppsättning: Innertält först
- Form: Oktagon, 8-kantigt
- Tältpinnar: Stål, kryss och kopplingar av plast
- Underlagsduk: PE, svetsade skarvar, helintegrerad
- Ytterduk: Polyester, PU-belagd, brandsäker
- Innerduk: Ventilerande polyester och PU-belagt polyester, sömlöst myggnät
- Sömmar: Tejpade sömmar
- Bärväska: Medföljer
- Vattenpelare: 2 000 mm
- Yta: 369 x 396 m2
- Höjd: 208 cm
- Största diameter: 396 cm
- Packvolym: 85 x 30 cm
- Vikt: 20,7 kg
Specifikationerarrow down icon
  • Säsong: Sommar 
  • Antal personer: 8+ 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti