ItsiBitsi, springcykel, små barn, Blå

249:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Mycket robust springcykel för små barn, av hållbar hårdplast. Roligt transportmedel och en bra introduktion till cykling för barnet. Lätt att ta med. Vikt: 1,4 kg.

ItsiBitsi är en säker och färgglad springcykel för barn mellan 1 och 3 år. Med sin låga vikt är den lätt att ta med sig på promenaden, i bilen osv. Styrstopp förhindrar att barnet vrider styret för långt och välter.

Bekväm, ergonomiskt utformad sadel, greppvänligt styre med ändstopp. Stålaxlar och genomgående hög kvalitet.

Specifikationer:
- Användningsområde: Inom- och utomhus
- Rekommenderas för: Barn 1–3 år
- Material: Polypropylen och stål
- Mått: 47,5 x 22 x 35,5 cm
- Sadelhöjd: 24 cm
- Max användarvikt: 25 kg
- Vikt: 1,4 kg

OBS! På grund av rådande världssituation måste vi reservera oss för att vissa av cykelns komponenter i begränsad omfattning kan avvika från angiven specifikation och bild. Leverantören kan utan varsel ersätta komponenterna med likvärdiga komponenter. Cykeln kommer att ha samma goda egenskaper och funktion.

Specifikationerarrow down icon
  • Ålder:  1-4 år
  • Bromstyp:  Övrig
  • Gaffeltyp:  Övrig
  • Antal kedjedrev:  0
  • Hjulstorlek:  10"
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!