Flexxi Mini, sparkcykel, från 5 år, Grön

699:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Vikbar 2-hjulig sparkcykel med integrerad broms och antisladd-däck. Justerbart och vikbart styre. Bekväma handtag. Vikt: 3 kg.

Chillafish Flexxi Mini har ett signatur twintip-däck med integrerad fotbroms. Styret fälls ihop på nolltid utan verktyg. Bara att lossa och vika, lätt som en plätt! Justera styrhöjden så att den passar små barn och långa vänner. De högkvalitativa ABEC-5-hjulen får dig att rulla som om du aldrig kommer att stanna, och de bekväma handtagen känns som om du aldrig kommer att släppa taget. Däcket är lätt, men ändå starkt, för barn upp till 50 kg.

Den är lätt, enkel att transportera och rullar dit du vill.

Specifikationer:
- Användning: Asfalt, park, lek och transport i närmiljön
- Användare: Barn från ca 5 år eller max 50 kg
- Material: Metall, legering, PP, TPR, TPE
- Hjul, storlek: 4,7''
- Hjullager: ABEC 5
- Hjulaxlar: 22 x 8 mm
- Styre, storlek: 42,5 cm (min) - 52,5 cm (max)
- Broms: Frambroms
- Vikt: 3 kg

Övriga detaljer:
- Antisladd-däck
- Levereras färdigmonterad i förpackningen

Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward - få poäng på alla köp

Få personliga erbjudanden och poäng på alla köp!