Celsius White Peach, White Peach

27:-

Produktbeskrivningarrow down icon
God, vitaminberikad sockerfri dryck med dokumenterade effekter. Celsius kan du dricka med gott samvete utan att tillföra extra kalorier i form av socker.
 
Välj mellan sex friska smaker med naturliga smak- och färgämnen. Innehåller inga artificiella konserveringsmedel.
 
Vitaminberikad med C-vitamin och 6 olika B-vitaminer:
C-vitamin (Askorbinsyra) bidrar till en normal funktion av kroppens nerv- och immunsystem. Den ökar kroppens järnupptag och bidrar till minskad trötthet och utmattning. Då C-vitamin är en antioxidant skyddar den även cellerna mot oxidativ stress. 
 
B-vitaminerna niacin (vitamin B3), pantotensyra (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6 och vitamin B12 bidrar till minskad trötthet och utmattning. Dessa och även B-vitaminen biotin medverkar också till normal funktion av nervsystemet och energiomsättningen. Dessutom bidrar riboflavin till att skydda cellerna mot oxidativ stress (se nedan om antioxidanter).
 
Fylld med antioxidanter från bl.a. grönt te, ingefära och guarana:
I Celsius finns flera källor av antioxidanter: C-vitamin, B-vitaminen riboflavin, guarana, extrakt från grönt te och ingefära. Antioxidanter skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vid oxidativ stress bildas fria radikaler som startar en kedja av reaktioner som kan leda till skadliga effekter, till exempel infektioner, inflammatoriska tillstånd och påbörja bildningen av cancer.
 
Celsius innehåller koffein och guarana som ger energi. En burk motsvarar två koppar kaffe. Vi rekommenderar därför inte Celsius till personer känsliga för koffein. 
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis service och 60 dagars nöjd kundgaranti