ENDAST XXL.SE

Bottecchia 311 W 19, hybridcykel dam, Grå

2 000:-

Bottecchia 311 W 19, hybridcykel dam, Grå

2 000:-
ENDAST XXL.SE

Produktbeskrivningarrow down icon
Hybridcykel för damer med hydroformad aluminiumram, 21 växlar och V-bromsar fram och bak. Snabb och bekväm cykel för pendling och fritid. Vikt 12 kg.

Bottecchia 311 är suverän vid längre turer på landsvägar och på något varierande underlag, t.ex. grus eller jämna skogsvägar. Perfekt för pendling och träning.

Specifikationer:
- Användningsområde: Asfalt, grus, skogsvägar, pendling, turer och träning
- Rekommenderas för: Dam
- Ram: Alu 6061 Hydroformed
- Gaffel: Steel integrated
- Antal växlar: 21 (Shimano TY 500)
- Växel: Shimano ST EF 41 21s
- Bromsar: Bottecchia v-brake Alu linear
- Framväxel: Suntour XCT 48-38-28 Shimano FC TY 301
- Bakväxel: Shimano 7s
- Fälgar: Bottecchia High Profile alu
- Däck: TRK 700x38
- Vikt: Ca 12 kg
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.