ENDAST XXL.SE

Bottecchia 116 29” 19, terrängcykel herr, Svart

2 500:-

Bottecchia 116 29” 19, terrängcykel herr, Svart

2 500:-
ENDAST XXL.SE

Produktbeskrivningarrow down icon
Bra terrängcykel för långa turer på varierande underlag. Bekväm för pendling, turer och fritidsbruk. Dämpargaffel med flera inställningar. Vikt 14 kg.

Bottecchia 116 är en utmärkt terrängcykel med det du behöver för allsidigt bruk. Dämpargaffel med flera positioner, grova Vee-däck och hydrauliska skivbromsar med bra modulation och full bromskraft i alla väder.

Enkelt Shimano Altus växelsystem med 24 växlar.

Specifikationer:
- Användningsområde: Terräng, grus, stigar, asfalt, pendling, fritid, turer och träning
- Rekommenderas för: Herr
- Ram: MTB 29 Alu 6061 integrated
- Gaffel: RAXE 29 XCT HLO 9.0 SUNTOUR 29 XCTHLO
- Antal växlar: 24
- Växel: Shimano SLM 310
- Framväxel: Shimano Altus
- Bakväxel: Shimano Altus
- Bromsar: Shimano M 315/200 disk
- Fälgar: Raxe 29 disc
- Däck: CST/VRB 29x2,10
- Pedaler: Säljs separat
- Vikt: Ca 14 kg
Tjänsterarrow down icon

XXL CYKELSERVICE

Alla våra XXL varuhus är utrustade med professionella cykelverkstäder, här jobbar utbildad personal med det dem gillar bäst -cyklar. I våra verkstäder kan du få din cykel servad oavsett om den är ny eller gammal.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att bokar tid i någon av våra varuhus den dag som passar dig bäst. Du kan i lugn och ro boka din cykelservice hemma så du slipper stressen! Klicka här och välj det varuhus som passar dig bäst.

LIVSTIDS SERVICEGARANTI*

Följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på XXL. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar och styrlager, samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om XXL anser att cykeln är OK.

Cyklarna ska lämnas in rengjorda, för att kunna servas. För kraftigt smutsiga cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

Observera att denna garanti inte omfattar motionscyklar samt spinningcyklar.

MONTERING AV TILLBEHÖR

Har du rätt tillbehör för en bekväm och säker cykeltur? Vi har stänkskärmar, pakethållare, väskor och allt som du behöver för att göra din cykel komplett – vi kan också hjälpa till att montera tillbehören på din cykel!

LIVSTIDSGARANTI PÅ RAM OCH GAFFEL*

Vi är så säkra på att våra produkter håller hög kvalitet att vi ger dig livstidsgaranti på ram och gaffel. Garantin gäller dock inte dämpade gafflar, kolfibergafflar eller kolfiberramar.

365 DAGARS BYTESRÄTT*

Har du mot förmodan inte blivit nöjd med cykeln, kan du inom 365 dagar byta till en annan modell. Bytesrätten förutsätter att cykeln inte har blivit skadad eller använd.

TRYGGHETSPAKET

När du köper en cykel i ett XXL varuhus så erbjuder vi dig ett trygghetspaket genom Solid försäkringar. Skulle tjuven vara framme så hjälper Solid försäkringar dig.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.