BikeFinder, spårning/larm/försäkring för cykel, Blå

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Modern spårningslösning för cyklar, baserad på GPS/GSM och Bluetooth. Installeras inuti cykelstyret och är i det närmaste omöjligt för tjuvar att avlägsna. Vikt 47 gram.

BikeFinder installeras i styret vid montering och expanderar när den har satts på plats. Därmed är det omöjligt att avlägsna enheten utan specialverktyg. En pushnotis skickas till ägarens mobiltelefon om någon försöker stjäla cykeln eller avlägsna BikeFinder-enheten. Det går att spåra en stulen cykel via GPS/GSM och Bluetooth i BikeFinder-appen, med en noggrannhet på ca två meter.

I paketet ingår både själva BikeFinder-enheten OCH en försäkring som täcker följande:
- Heltäckande stöldförsäkring, oavsett pris på cykeln
- Ingen avskrivning på cykelns värde. Givetvis krävs köpbevis eller värdering från cykelbutik/-verkstad om kvittot inte finns kvar
- Ingen självrisk
- Täcker hela värdet

Försäkringsvillkor:
- Installerad produkt
- Fungerande batteri i produkten
- Registrerad cykelinformation i BikeFinder-appen
- Betalt BikeFinder-abonnemang, som säljs separat på www.bikefinder.com


BikeFinder kan monteras i styret på el-, hybrid-, landsvägs-, terräng- och barncyklar. Så länge styret är mellan 15 och 27 mm i diameter får BikeFinder plats. Eftersom BikeFinder-enheten är robust och vattentät kan man även spåra cykeln under krävande förhållanden.

I appen kan användaren aktivera rörelsesensorn och välja mellan fyra olika varningslägen. Produkten skickar endast information när cykeln är i rörelse, och det inställda läget avgör vilken information man får och hur ofta.

Batteriet har en livslängd på upp till 8 veckor i standbyläge och laddas enkelt via USB-C direkt i cykeln, med hjälp av den medföljande powerbanken. Enheten behöver med andra ord inte demonteras vid laddning. Det är naturligtvis också möjligt att ladda BikeFinder med powerbanken under transport.

Produkten har ett integrerat SIM-kort med ett fast abonnemangspris per månad, inklusive sms och data. Registrering sker på nätet efter att man har köpt enheten.

Ett specialverktyg för montering och demontering medföljer.

Specifikationer:
- Vattentät: Ja
- Batteritid: Upp till 8 veckor
- SIM-kortslösning: SIM-kort är installerat i produkten, men BikeFinder-abonnemanget måste aktiveras och betalas av användaren
- Noggrannhet vid spårning: Upp till 2 meter
- Rörelsesensor: Ja
- Vikt: 47 gram
- Mått: 193,5 mm x 15 mm
- Passar till: 15–27 mm invändig styrdiameter
- Laddning: Via USB-C, powerbank och laddningskabel medföljer

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.