BikeFinder, spårning/larm/försäkring för cykel, Blå

999:-

BikeFinder, spårning/larm/försäkring för cykel, Blå

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Modern spårning och försäkring för cyklar, baserad på GPS/GSM och Bluetooth. Monteras i styret, i det närmaste omöjligt för tjuvar att avlägsna. Abonnemang inklusive fullvärdesförsäkring. Vikt 47 gram.

Höjdpunkter:
- Heltäckande stöldförsäkring, oavsett pris på cykeln
- Ingen självrisk
- Täcker hela värdet
- Möjlighet att spåra cykeln
- Täcker över hela världen


FÖRSÄKRINGEN

Med BikeFinder monterad i cykeln får du full ersättning utan självrisk genom abonnemanget. Oberoende av cykelns pris och utan avskrivning av cykelns värde vid tidpunkten för stölden. År 2019 återlämnades hela 9 av 10 stulna cyklar med BikeFinder till ägaren.

Givetvis krävs köpbevis eller värdering från cykelbutik/-verkstad om inte kvittot finns kvar.

Försäkringsvillkor:
- Installerad produkt
- Alltid mer än 20 % batterikapacitet
- Registrerad cykelinformation i BikeFinder-appen
- Betalt BikeFinder-abonnemang, som säljs separat på www.bikefinder.com


BIKEFINDER-ENHETEN

BikeFinder installeras i styret vid montering och expanderar när den har satts på plats. Därmed är det omöjligt att avlägsna enheten utan specialverktyg. En pushnotis skickas till ägarens mobiltelefon om någon försöker stjäla cykeln eller avlägsna BikeFinder-enheten. Det går att spåra en stulen cykel via GPS/GSM och Bluetooth i BikeFinder-appen, med en noggrannhet på ca två meter.

BikeFinder kan monteras i styret på el-, hybrid-, landsvägs-, terräng- och barncyklar. Så länge styret är mellan 15 och 27 mm i diameter får BikeFinder plats. Eftersom BikeFinder-enheten är robust och vattentät kan man även spåra cykeln under krävande förhållanden.

I appen kan användaren aktivera rörelsesensorn och välja mellan fyra olika varningslägen. Produkten skickar endast information när cykeln är i rörelse, och det inställda läget avgör vilken information man får och hur ofta.

Batteriet har en livslängd på upp till 8 veckor i standbyläge och laddas enkelt via USB-C direkt i cykeln, med hjälp av den medföljande powerbanken. Enheten behöver med andra ord inte demonteras vid laddning. Det är naturligtvis också möjligt att ladda BikeFinder med powerbanken under transport.

Produkten levereras med ett integrerat SIM-kort med ett fast abonnemangspris per månad, inklusive SMS och data. Registrering sker på nätet efter att man har köpt enheten, och cykeln är då fullvärdesförsäkrad.

Ett specialverktyg för montering och demontering medföljer.

Specifikationer:
- Vattentät: Ja
- Batteritid: Upp till 8 veckor
- SIM-kortslösning: SIM-kort är installerat i produkten, men BikeFinder-abonnemanget måste aktiveras och betalas av användaren
- Noggrannhet vid spårning: Upp till 2 meter
- Rörelsesensor: Ja
- Vikt: 47 gram
- Mått: 193,5 mm x 15 mm
- Passar till: 15–27 mm invändig styrdiameter
- Laddning: Via USB-C, powerbank och laddningskabel medföljer
- Powerbank: 5000 mAh

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.