Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Fri frakt, byte och retur *
BCA

T3 Avalanche Rescue Package 18/19, komplett lavinset, Black

3 699:-
FÄRG: STD
STORLEK:
STD
retur & bytesrätt*
Levereras inom 1-4 dagar
LAGERSTATUS I VÅRA VARUHUS

Välj storlek ovan för att se lagerstatus i varuhus.

PRODUKTDETALJER

Komplett lavinset bestående av digital lavinsökare med tre antenner, 270 cm lavinsond i aluminium och en lätt aluminiumspade med teleskopskaft. Enkel och intuitiv användning. Vikt 1 086 gram.

Tracker 3 Rescue Package är ett komplett lavinset med all utrustning du behöver på fjället. Digital Tracker 3 med tre antenner, solid Stealth 270 lavinsond och marknadens mest sålda lavinspade – B-1 Ext.

LAVINSÖKAREN
Tracker 3 är BCA:s toppmodell och en av marknadens snabbaste, minsta och mest användarvänliga lavinsökare. För att minska risken för stress och felmätningar har Tracker 3 inga extrafunktioner som inte är nödvändiga för själva sökningen. Därmed är det enklare att lära sig att hantera den, och även för personer med mer erfarenhet är det en fördel med få och pålitliga sökfunktioner.

Realtidsdisplayen ger kontinuerlig avståndsvisning, även vid rörelse, och den solida och temperaturtåliga LED-displayen ger klara instruktioner oavsett temperatur och solljus. En indikator under displayen visar dessutom om det är två eller fler personer begravda, och om de eventuellt ligger närmare varandra än 6 meter.

Sökaren har en ”markeringsfunktion” (Signal Suppression), som kan användas vid flera begravda personer. Den starkaste signalen blockeras då i 1 minut eller tills du väljer att ta emot den igen. Du kan också öppna upp hela signalfältet för att se riktning och avstånd till samtliga signaler som sökaren registrerar (Big Picture), för att få en översikt. Allt styrs enkelt med en och samma knapp.

Auto Revert är en funktion som innebär att Tracker 3 automatiskt övergår till sändläge om den har varit i sökläge i över 5 minuter. Om enheten är stilla i mer än 1 minut i sökläge slår den också över till sändläge. Funktionen är till för situationer då det går flera laviner i ett område där människor söker.

LAVINSONDEN
Stealth 270 är en kompakt och stark lavinsond i aluminium, med 1,3 cm i diameter. Sonden har lasertryckt djupmätare i intervaller på 1 cm, för noggrann mätning vid grävning av snöprofil. Den kraftiga Quick-Lock-låsningen i toppen låser snabbt lavinsondens led och håller den stadig och styv, och den 1,5 mm tjocka plastöverdragna vajern ger en ökad slitstyrka och livslängd.

SPADEN
B-1 EXT är den mest sålda spaden i BCA:s Bomber-serie, med en perfekt kombination av styrka, design och låg vikt. Spadbladets unika utformning och det ovala skaftet i kombination med 6061 aluminiumlegering ger mycket god styrka och torsionsstyvhet och spaden skär fint genom hård och kompakt snö.

Det ”halslösa” skaftfästet gör spaden nästan obrytbar och lätt att packa ned i ryggsäcken. B-1 EXT har teleskopskaft som mäter 41 cm hopfällt och 73 cm utdraget, och är en ofta använd och rekommenderad lavinspade bland fjällmänniskor och skidåkare.

Specifikationer, lavinsökare:
- Medföljande utrustning: Komfortabel bärsele och batterier
- Programvaruuppdatering: Ja, via http://www.backcountryaccess.com/customer-service/#downloads
- Vikt: 215 gram (exkl. sele)

Specifikationer, lavinsond:
- Längd, utfälld: 270 cm
- Längd, hopfälld: 45 cm
- Diameter: 1,3 cm
- Lasertryckt djupmätare: Ja
- Vajer: Plastöverdragen, 1,5 mm i diameter
- Vikt: 289 gram

Specifikationer, spade:
- Längd, utfälld: 73 cm
- Längd, hopfälld: 41 cm
- Vikt: 582 gram

Specifikationer, hela setet:
- Rekommenderas för: Alpint, topptur, friåkning
- Certifierat enligt alla nordamerikanska och europeiska normer
- Vikt, hela paketet: 1 086 gram
Visa mer
Toppen på sidan