T2 Avalanche Rescue Package 20/21, lavinset, blue

2 799:-

Ord.pris 3 999:-

t.o.m. 7/3

ANNONSERAD VARA arrow right icon
Vårens nyheter är här!
Vårens nyheter är här! Mängder av bra erbjudanden på redan låga XXL-priser! Kampanjen gäller både i butik och på XXL.se t.o.m. 7.3.2021, eller så långt lagret räcker.

Produktbeskrivningarrow down icon
Komplett lavinset med Tracker T2 lavinsökare, Stealth 270 lavinsond och B-1 EXT spade. Alt du behöver för bra säkerhet på fjället. Totalvikt 1 126 gram.

TRACKER 2, LAVINSÖKARE
Marknadens snabbaste och enklaste lavinsökare med tre antenner. Exakt och användarvänlig. Rekommenderas för både proffs/guider och andra som tycker det är viktigt med utrustning som är intuitiv och lätt att använda.

"Real time" LED-display, som kontinuerligt anger verkliga avstånd, även när sökaren är i rörelse. Det är ingen fördröjning från det att signalen når sökaren till dess att avståndet på displayen uppdateras. Detta ger snabbare och mer exakt finsökning.

Den solida LED-displayen tål låga temperaturer och är lätt att läsa av även i starkt solljus. Tracker 2 har en mekaniskt sök-/sändbrytare, som är enkel att slå på och av, även när man har på sig handskar eller vantar.

Bekväm bärsele och batterier medföljer.

- Tre antenner
- LED-display, real time
- Vikt: 255 gram, utan sele.


BCA STEALTH 270, LAVINSOND
Kompakt och starkt skaft i aluminium med 1,3 cm i diameter. Lasertryckt djupmätare i intervaller på 1 cm, för noggrann mätning vid grävning av snöprofil. Kraftig Quick-Lock-låsning i toppen, som snabbt låser lavinsondens led och håller den stadig och styv. 1,5 mm plastisolerad vajer ökar slitstyrkan och livslängden.

- Längd: 270 cm (45 cm hopfälld)
- Diameter: 13 mm
- Material: Aluminium
- Låsning: Quick Lock
- Vikt: 289 gram


BCA B-1 EXT SPADE
Den mest sålda spaden i Bomber-serien. Perfekt kombination av styrka, design och låg vikt. Spadbladets unika utformning och det ovala skaftet i kombination med 6061 aluminiumlegering ger mycket god styrka och torsionsstyvhet. Skär mycket bra i hård och kompakt snö.

Det ”halslösa" skaftfästet gör spaden nästan obrytbar och lätt att packa ned i ryggsäcken. B-1 EXT har teleskopskaft som är 41 cm hopfällt och 73 cm utdraget. En ofta använd och rekommenderad lavinspade bland fjällmänniskor och skidåkare. Vikt 582 gram.

- Total längd: 73 cm (41 cm hopfälld)
- Material, skaft: AL 6061 T6 (härdad)
- Vikt: 582 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti