T2 Avalanche Rescue Package 19/20, lavinset, blue

4 299:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Komplett lavinset med Tracker T2 lavinsökare, Stealth 270 lavinsond och B-1 EXT spade. Alt du behöver för bra säkerhet på fjället. Totalvikt 1 126 gram.

TRACKER 2, LAVINSÖKARE
Marknadens snabbaste och enklaste lavinsökare med tre antenner. Exakt och användarvänlig. Rekommenderas för både proffs/guider och andra som tycker det är viktigt med utrustning som är intuitiv och lätt att använda.

"Real time" LED-display, som kontinuerligt anger verkliga avstånd, även när sökaren är i rörelse. Det är ingen fördröjning från det att signalen når sökaren till dess att avståndet på displayen uppdateras. Detta ger snabbare och mer exakt finsökning.

Den solida LED-displayen tål låga temperaturer och är lätt att läsa av även i starkt solljus. Tracker 2 har en mekaniskt sök-/sändbrytare, som är enkel att slå på och av, även när man har på sig handskar eller vantar.

Bekväm bärsele och batterier medföljer.

- Tre antenner
- LED-display, real time
- Vikt: 255 gram, utan sele.


BCA STEALTH 270, LAVINSOND
Kompakt och starkt skaft i aluminium med 1,3 cm i diameter. Lasertryckt djupmätare i intervaller på 1 cm, för noggrann mätning vid grävning av snöprofil. Kraftig Quick-Lock-låsning i toppen, som snabbt låser lavinsondens led och håller den stadig och styv. 1,5 mm plastisolerad vajer ökar slitstyrkan och livslängden.

- Längd: 270 cm (45 cm hopfälld)
- Diameter: 13 mm
- Material: Aluminium
- Låsning: Quick Lock
- Vikt: 289 gram


BCA B-1 EXT SPADE
Den mest sålda spaden i Bomber-serien. Perfekt kombination av styrka, design och låg vikt. Spadbladets unika utformning och det ovala skaftet i kombination med 6061 aluminiumlegering ger mycket god styrka och torsionsstyvhet. Skär mycket bra i hård och kompakt snö.

Det ”halslösa" skaftfästet gör spaden nästan obrytbar och lätt att packa ned i ryggsäcken. B-1 EXT har teleskopskaft som är 41 cm hopfällt och 73 cm utdraget. En ofta använd och rekommenderad lavinspade bland fjällmänniskor och skidåkare. Vikt 582 gram.

- Total längd: 73 cm (41 cm hopfälld)
- Material, skaft: AL 6061 T6 (härdad)
- Vikt: 582 gram
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.