Vapor 2X, målvaktsbenskydd intermediate, White

6 989:-

Produktbeskrivning
Högkvalitativa benskydd för målvakter som vill ha skydd som ger maximal rörelsefrihet och flexibilitet för att kunna röra sig så snabbt och smidigt som möjligt.

Vapor 2X har en framsida av syntetiskt läder med C.O.R-teknologi från knät och neråt för att ge bättre returer. Inuti skydden finns en Dynamic Flex Core med flexpunkter ovan och under knät, med Curvkomposit vid låren för att skapa ett flexibelt skydd som ger en effektiv fjärilsstil.

En 100 Degree Free Flex boot ger målvakten en bättre vinkel för att inta en djup position som känns mer naturlig för benen, vilket gör det enklare att manövrera.

Sidorna är tillverkade för att reducera vikten så mycket som möjligt. Glidytan på insidan är designad med en tunn profil och för att skapa så lite friktion som möjligt med isen för att kunna göra så snabba förflyttningar som möjligt.

Mot benet är Vapor 2X tillverkat av AX Suede Quattro för att förhindra tillväxt av bakterier och hålla benskyddet fräschare längre. Hela fodringen är tillverkad för att ge så mycket rörlighet som möjligt.

Skyddet sätts fast med kardborreband och Tune Fit Strapping-system för att få en så optimal passform som möjligt samtidigt som det är extremt bekvämt att ha på sig. Längst ned har skyddet Monster H.A.L rem och kardborre som fäster målvaktens skridsko.

Specifikationer:
- Teknologi: Curvkomposit
- Yttermaterial: Syntetiskt läder
- Dynamic Flex Core
- 100 Degree Free Flex
- Fodring: AX Suede Quattro
Specifikationer
  • Användare: Intermediate 

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.