Red Foam x 3, skumgummiboll, Gul

89:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Den här skumgummibollen är större och 75% långsammare än en vanlig boll. Idealisk för vuxna nybörjare och barn.
 
Den förbättrar medvetenheten om bollen, utrymme och slagtiden.
Storleksguidearrow down icon

Babolat Guide Tennistillbehör

Tennisbollar

French Open All Court

Franska Öppna-tennisboll tillverkad i mycket bra material. Bollen passar att användas på de flesta underlag, framförallt på grus och inomhus.

Green

Babolats Midboll är en del av Babolats nybörjarsortiment. Den följer rekommendationerna för ITF och dess Play & Stay-program. Bollen är 25% långsammare än en vanlig boll. Idealisk för vuxna nybörjare och barn.

Orange

Babolats Kidboll är en del av Babolats nybörjarsortiment. Den följer rekommendationerna för ITF och dess Play & Stay-program. Bollen är 50% långsammare än en vanlig boll. Idealisk för vuxna nybörjare och barn.

Red Felt

Den här bollen är större och 75% långsammare än en vanlig tennisboll. Passar för vuxna som aldrig spelat förut och barn. Den förbättrar medvetenheten om bollen, utrymme och slagtiden.

Red Foam

Den här skumgummibollen är större och 75% långsammare än en vanlig boll. Idealisk för vuxna nybörjare och barn.

Vibrationsdämpare

Absorberar vibrationer i ramen. Placeras i mitten på rackets nedersta sena. Ger en skönare och mjukare bollträff.

Grepplindor

Pro Tacky

Pro Tacky är en av Babolats mest populära lindor, den absorberar svett på ett bra sätt för att undvika att handtaget glider i handen.

Pro Tour

Kladdig grepplinda för att ge ett optimalt grepp om handtaget på racket. Pro Tour är Babolats mest sålda grepplinda. Lindas över grundlindan och absorberar svett på ett mycket bra sätt.

Racketväskor

Pure RH x 6

Racketväska i smidig design som rymmer tennisutrustningen. Två rack, skor, handduk och ombyte ryms utan problem i de olika facken. Rymmer 48 liter.

Pure Backpack

Två tennisrack får plats i det bakre facket och handtagen skyddas med överdraget som fälls upp. I sidofacken ryms dina accessoarer och tillbehör. 22 Liter

Backpack Team Wimbledon

Racket förvaras på ett enkelt sätt i det vadderade bakre facket. I huvudfacket ryms skor och ombyte. Tre främre fack för accessoarer och tillbehör.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.