Reward-erbjudande! -30% på allt från adidas vid köp över 199:-  Shoppa här

brand logo image
1960 kläckte Curt Mueller den tidigare basketspelaren och registrerade apotekaren en stor idé när han arbetade med sin far på familjens apotek
Curt insåg att de produkter som fanns på marknaden var otillräckliga för seriösa idrottare. Så han använde sin kunskap om sport och farmakologi för att utveckla bättre produkter för att skydda idrottare från skada och förbättra deras prestanda. I processen, myntade han begreppet idrottsmedicin. Och en ny industri var född.
Under årtionden, idrottare över hela världen har förlitat sig på Mueller. Tidiga produkter som M-Tape®, M-Wrap® och Medikit ™. På senare år som kompletterades produkterna med ett komplett sortiment av patenterade skydd och stöd under Mueller Sport Care®. Något som helt tog en ny nivå av skydd för idrottare på alla nivåer.
Under årens lopp har Mueller varit ansvarig för många uppfinningar och branschledande funktioner - den patenterade Triaxial Hinge, vriststödet ATF, HydraCinn® , Hg80® Mueller Mercury och Mueller® gröna miljövänliga produkter för att nämna några.
Mueller levererar de bästa produkterna inom idrottsmedicin till aktiva över hela världen. Mueller hjälper elitidrottare och motionärer att förebygga skador, rehabilitera sig, skydda sig mot nya skador och att förbättra prestandan. Mueller har samarbetat, och samarbetar än i dag, med en rad olika professionella idrottare för att få insikt i vilka krav dessa ställer på sin utrustning.
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti