Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Mueller

1960 kläckte Curt Mueller den tidigare basketspelaren och registrerade apotekaren en stor idé när han arbetade med sin far på familjens apotek
Curt insåg att de produkter som fanns på marknaden var otillräckliga för seriösa idrottare. Så han använde sin kunskap om sport och farmakologi för att utveckla bättre produkter för att skydda idrottare från skada och förbättra deras prestanda. I processen, myntade han begreppet idrottsmedicin. Och en ny industri var född.
Under årtionden, idrottare över hela världen har förlitat sig på Mueller. Tidiga produkter som M-Tape®, M-Wrap® och Medikit ™. På senare år som kompletterades produkterna med ett komplett sortiment av patenterade skydd och stöd under Mueller Sport Care®. Något som helt tog en ny nivå av skydd för idrottare på alla nivåer.
Under årens lopp har Mueller varit ansvarig för många uppfinningar och branschledande funktioner - den patenterade Triaxial Hinge, vriststödet ATF, HydraCinn® , Hg80® Mueller Mercury och Mueller® gröna miljövänliga produkter för att nämna några.
Mueller levererar de bästa produkterna inom idrottsmedicin till aktiva över hela världen. Mueller hjälper elitidrottare och motionärer att förebygga skador, rehabilitera sig, skydda sig mot nya skador och att förbättra prestandan. Mueller har samarbetat, och samarbetar än i dag, med en rad olika professionella idrottare för att få insikt i vilka krav dessa ställer på sin utrustning.
Visa mer
Visa mindre
Produkter från Mueller
Filter

Användare

  • Vuxen

Färg

  • Black
  • Brun
  • Grå
  • Grön

Pris

  • 0-200
  • 1000-1500
  • 200-500
  • 500-1000
Mueller
Rensa alla filter

Avbryt / rensa

Visa resultat

Toppen på sidan