JM-Merrell-brand-page-hero_938x400@2x

Rädd för att ramla och göra dig illa när det är halt? Då bör du spana in Merrells vinterskor med Vibram® Arctic Grip-sula!

2.0-versionen av Arctic Grip är ännu vassare än föregångaren.

Genom ett tätt samarbete mellan Merrell och Vibram har placeringen av plattor, storleken på utsidan och sulans djup blivit grundligt analyserat och förbättrat. Det har gett en sula med toppgrepp på våt is.

Från Merrell får du en rad vinterskor med denna sula, tillverkad för allt ifrån vinterturer i skog och mark till halkigt underlag i stan.

Utöver att ge ett bra grepp har skorna en vattentät ovandel och många av modellerna är fodrade för att ge extra värme under kalla dagar.

Se vårt utbud av Merrells vinterskor med Vibram® Arctic Grip-sula >>

Om Merrell:

Merrell gjorde sitt intåg i skovärlden för drygt 30 år sedan. Deras första skor – designade i USA och tillverkade i Italien – var framtagna för tur- och friluftsbruk.

Idag är Merrell internationellt kända för att tillverka skor av högsta kvalitet inom en rad olika segment. Hos XXL hittar du sandaler, fritidsskor, vandringsskor och vinterskor från det amerikanska märket.

Merrell har fyra tydliga grundvärden som har stått i centrum sedan märket såg dagens ljus och ingår i dagens innovativa produktutveckling – komfort, design, slitstyrka och allsidighet.

Komfort: Oavsett om du strosar i asfaltsdjungeln eller bestiger Mount Everest ska dina fötter ha det bekvämt när du har på dig ett par skor från Merrell. Skorna ska vara sköna och inte ge blåsor eller skavsår.

Design: Design handlar om mer än det visuella. Det handlar om samspelet mellan form, känsla och funktion. Skorna ska både se bra ut och kännas bra.

Slitstyrka: Skor som tål både tuff och långvarig användning – det är tydliga målsättningar med Merrells produktion.

Allsidighet: Oavsett om du promenerar, springer, vandrar i skog och mark eller på fjället, ska du hitta det du behöver hos Merrell. Märket har som mål att ligga längst fram inom multisport-teknologi samt att erbjuda skor för alla användningsområden.

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti