G-Form

G-Form grundades av ivriga idrottare som delade en gemensam vision om att använda avancerad polymerteknologi för att revolutionera stötskydd och vibrationsdämpning för skydd under träning och tävling. 
Teamet bakom G-Form har hela tiden arbetat med filosofin att ha idrottaren och dess säkerhet i centrum. Detta betyder att produkterna är utvecklade ur idrottarens synvinkel, vilket också har gjort att produkterna är oerhört sköna att använda samtidigt som säkerheten har behållits. 
G-Form har revolutionerat världen av stötdämpningsteknik för idrottare. Företagets banbrytande material och kompositer kombinerar hög stötdämpning med total rörelsefrihet.
I vila stöter G-Form-molekylerna bort varandra en aning, vilket gör skydden mjuka och flexibla. När molekylerna träffas förenas de omedelbart för att absorbera och omfördela energin.
G-Forms egenutvecklade stötteknik använder sig av en gjutningsprocess som är helt unik - den komprimerar och kapslar in de många innovativa materialen för att skapa en starkare, tunnare och mer flexibel slutprodukt.
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Bli medlem i XXL Reward

Få specialerbjudanden, gratis cykelservice och 60 dagars nöjd kundgaranti