Alpine Skis Invictus 99 16/17, friåkningsskida, Röd

4 000:-

Produktbeskrivning Arrow-down Created with Sketch.
Den senaste modellen i serien med direktionella skidor från Armada. 99 Ti har redan vunnit ett flertal utmärkelser i skidtester inför årets säsong. Skidan har tillräcklig bredd för friåkning samt tip rocker och traditionell midja för preparerade pister, och klarar absolut alla typer av terräng.

Kärna:
Power-lite Core ger styrka, stabilitet, kraft och kontroll. Förstärkt med två typer av träkärna, för att ge både styrka och stötdämpning.

Rocker:
AR Nose Rocker är en gradvis jämn rocker i framskidan, som ger bättre kontroll i hög fart och bra flyt i snön. Dessutom skär skidan lättare genom snön i in- och utgången av svängarna. Med en direktionellt utformad bakskida utan rocker får du en större kontaktyta mot snön, vilket säkerställer optimal stabilitet. Både på hårt och mjukt underlag.

Belag:
Armadas snabbaste belag. Sintrat racingbelag som ger bra glid, hög slitstyrka och kräver minimalt med underhåll. MÅSTE glidvallas.

AR 50 Sidewall:
En kombination av sandwich under foten/bindningen och cap-konstruktion fram och bak. Sidewall i sandwich-konstruktionen tillför styrka och stabilitet under foten, medan cap-konstruktionen fram och bak gör det enklare att placera skidorna rätt vid in- och utgången av svängarna. Dessutom är det en väldigt solid konstruktionsmetod för att undvika chipping när skidorna smäller ihop, vilket ger bättre hållbarhet.

Carbon Fiber Layup + Carbon Kevlar Strut:
Kolfiber- och kevlarförstärkningar i fram- och bakspets för ökad slitstyrka, samtidigt som det ger mer spänst/styrka i skidan, både vid take-off och hårda landningar.

Titanal:
Två lager metall ger stabilitet vid höga hastigheter.

2.2 stålkant:
Värmebehandlad för att dämpa stötar, konstruerad för att ge lägre vikt och längre hållbarhet.

Flex: 1 = mjuk | 10 = styv
Fram 7 – Midja 7,5 – Bak 8

Vikt:
2 155 gram i längden 179 cm

Längd och bredd, fram/midja/bak:
171 cm – 132/97/122
179 cm – 133/98/123
187 cm – 134/99/124

Svängradie:
171 cm 19,5 m
179 cm 20,5 m
187 cm 21,5 m
Close Created with Sketch.

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Close Created with Sketch.

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.