Premium AC, löpband, Grå

28 489:-

Premium AC, löpband, Grå

28 489:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Mycket bra löpband med hög kvalitet för aktiva användare som ställer höga krav på funktion, tillförlitlighet och komfort. Mycket väl lämpad för fleranvändarmiljöer.
 
Solid och pålitligt löpband med oöverträffad prestanda. Kraftfull växelströmsmotor på 3HP tål mycket och långvarig användning. Topphastighet på hela 24km/t och stor löpyta gör den lämplig också för intervallträning med höga hastigheter. Bältet är extra tjockt och med en särskild gummerad yta.

Tillsammans med dämpning av löpplattan ger det bra dämpning och reducerad belastning på benen. Motordriven justering av lutningen upp till 12%. Max. användarvikt är 180 kg. 
 
Alla löpband från Abilica skall smörjas med olja med Silicon.

För att skydda golvet mot repor, damm, svett och fukt är det viktigt att man använder en underlagsmatta.
En underlagsmatta är speciellt framtagen för att stabilisera löpbandet under träning. Det vill göra att man i tillägg minskar ljudet från löpbandet under användning. 
 
En AC motor rekommenderas när löpbandet skall användas mer än 4 timmar/dag. En AC motor är en dyrare motor som har längre livstid, mindre underhåll samt lägre ljudnivå än en DC motor. En AC motor bör därför väljas om löpbandet ska stå i ett större företag eller dylikt.
 
När det gäller företagslöpband som är menade för användning i en icke betalande miljö så har vi följande rekommendationer.
 
2,5hk AC motor eller större = 6 timmar
 
Vid träning hemma så är det en billig försäkring att använda en underlagsmatta under den tyngden som uppstår från en träningsmaskin och en person i träning. Bör användas på alla slags golv men speciellt på parkett och laminat.
 
Det finns olika typer av underlagsmattor som passar till de olika träningsmaskinerna. De hittar du om du trycker HÄR:
 
 Specifikationer:
• 80mm. rullar 
• Max hastighet 24km/t 
• 3 HK AC Motor 
• Motoriserad incline 0-12% 
• 24,5mm löpplatta 
• Storlek på löpyta 60 x 154cm 
• Löpbälte 2,5mm 
• Max. användarvikt 180 kg

 

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.