Powerrack 8005, träningsstativ, Black/Red

18 499:-

Powerrack 8005, träningsstativ, Black/Red

18 499:-

Produktbeskrivningarrow down icon

Solid konstruktion för en mängd styrkeövningar för hela kroppen. Lämplig för exempelvis företags- och hotellgym. Viktbelastning upptill 300 kg. Passar till 50 mm viktskivor och stänger.

PowerRack 8005 möjliggör ett komplett träningspass på liten plats. Använd kroppsvikten för att träna olika typer av pullups, fäst gummiband på olika punkter eller använd Abilica PowerRack som stativ för benböj, marklyft, bänkpress och en rad andra övningar med vikter och skivstång.

Power Rack 8005 är marknadens absolut kraftigaste konstruktion. Här är det möjligt att träna med mycket tunga vikter. Med PowerRack 8005 har du ett träningsredskap som tål progression allt eftersom träningen ger resultat. Du behöver inte oroa dig för att du växer ifrån träningsapparaten, oberoende av din ambitionsnivå. Storleken och kvaliteten på träningsapparaten ger muligheter för att variera träningen så gott som i det oändliga. Med de smarta och genomtänkta lösningarna kan du med väldigt enkelt extrautstyr utföra alla övningarna som är kända från de populära CrossFit-konsepterna.

PowerRack 8005 ger dig ett komplett styrketräningsrum som tar väldigt liten plats, och som alla kan använda och få fantastisk nytta av, oberoende av ålder och träningserfarenhet.

Abilica PowerRack 8005 har flyttbara handtag för pullups/chins, två fästen för 50 mm skivstång, ett flertal fästpunkter för gummiband och andra tillbehör samt gott om förvaringsutrymme för viktskivor. "Slide-and-twist"-fästen som snabbt och lätt kan flyttas till många olika höjdnivåer. Max viktbelastning 300 kg per fästpunkt. Abilica PowerRack 8005, mått 190 x 170 x 230 cm.

Specifikationer:
- Mått: 190 x 170 x 230 cm
- Tar liten plats
- Viktbelastning: 300 kg
- Passar till 50 mm viktskivor och stänger

close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.