Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Jobba hos oss

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

I vårt växande företag erbjuder vi dig utmärkta karriärmöjligheter. Vi har förmånen att ge alla våra anställda produktutbildningar varje år. På utbildningarna får man träffa våra leverantörer i syfte att ställa frågor och testa produkter. Detta för att vi alltid skall kunna erbjuda våra gäster bästa möjliga service och expertis.

XXL Sports-66-fixed.jpg

 

På Camp XXL, vår träningsanläggning i Norge, utbildas anställda i försäljning, ledarskap och företagskultur. Kollegor från olika länder träffas och delar erfarenheter med varandra.

Utöver de nordiska länderna finns vi nu även i Österrike. Vill du vara med på vår resa och utveckla vårt framgångsrika koncept? Vi ser gärna att du är en person som älskar utmaningar och är en vinnarskalle. Om du vill spela en ledande roll i vår förändring av den nordiska sportmarknaden - ta chansen att söka till sportmarknadens mest spännande företag!
 

Vad vi kan erbjuda dig

Läs mer om vilka förmåner du får som medarbetare på XXL. Klicka på bannern för att ta reda på vad kan erbjuda dig när det kommer till utbildningar, avtal och förmåner. Här hittar du även mer information om XXL Academy.

 

 

LEDIGA TJÄNSTER HOS XXL!

Guider
Toppen på sidan