Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider / Klädavdelningen / Sportkläder / Casall - komfortabla & snygga träningskläder

Casall - komfortabla & snygga träningskläder

 

Med mer än 30 års erfarenhet levererar det svenska märket Casall träningsplagg av högsta kvalitet. Kläderna är inspirerade av modeindustrin, med tuffa snitt och fina färger, utan att det går på bekostnad av funktionaliteten. Träningskläderna från Casall är designade för att du ska känna dig bekväm och kunna göra ditt bästa under träningen.

Casall har dessutom fokus på det etiska i produktionen av träningskläderna, och jobbar konstant för att varken miljön eller samhället ska bli skadade under tillverkningsprocessen.

Låt dig inspireras och motiveras av träningskläderna från Casall!

AR2

Casalls AR2-serie består av tekniska kompressionskläder med en enkel, och snygg design.

Två olika AR2-material används i plaggen för att ge en kompression som ger stöd till muskulaturen, så att du ökar blodcirkulationen och reducerar muskeltrötthet. Dessutom har materialet en formande effekt.

Perfekt för löpning och högintensiv träning.

wk4_06.jpg

 

HIT

HIT är en förkortning av High Intensity Training. Plaggen i HIT-serien är utvecklade just för att ge maximal funktionalitet under högintensiv träning.

Kompressionsmaterialet i HIT ger stöd till musklerna och reducerar muskeltrötthet, i tillägg till att ha en formande effekt. Plaggen har dessutom väldigt bra andnings- & fukttransporterande egenskaper, så att du känner dig komfortabel när du tränar.

Ett utmärkt val för dig som tränar högintensiv träning, som cirkelträning, crossfit eller andra typer tyngre salsträningar.

Sport-BH

En bekväm och stöttande sport-BH är alfa omega för en bra träningsupplevelse. Hur mycket stöd du behöver avgörs både av vilken typ av träning du utövar och hur stora bröst du har.

Casall har tagit uppgiften om att tillverka bra sport-BH:ar på allvar. De har ett brett urval, som spänner från klassiska sport-toppar till träning med låg till medium belastning- som yoga och styrketräning – till sport-BH:ar med maximalt stöd, som bland annat passar bra till löpning.

HIT träningsutrustning från Casall

För att kunna utmana dig själv ännu mer under träningen har Casall tagit fram en mängd produkter som du enkelt kan använda hemma, både inomuhs och ute. HIT-serien är en fantastisk serie för dig som vill ha en ordentlig utmaning och ny inspiration i din träning, oavsett om du redan är vältränad eller tränar för att bli det. Förbered dig på att prestera mer än vad du förväntat dig.

På XXL hittar du Casalls träningshandskar, hopprep, viktväst, träningsmatta med mera.

Läs mer och se produkterna här

Guider
Toppen på sidan