Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Här under finner du massor med information om de olika discarna i prodigy Serien! 

D-Serien

D-serien är pålitliga långdistansdiscar.

 

Alla D-seriediscar är designade så att de flyger likformigt med en snäv flygbana. Det ger discarna god precision och det gör dem mer förlåtande.

D6.jpg

D1:

är en väldigt snabb överstabil driver designad för spelare med högt kasttryck. Discen flyger bra under alla förutsättningar och fungerar lika bra i motvind som i medvind. Att discen flyger så förutsägbart gör den till en favorit bland discgolfare som inte bara letar efter längd utan även precision. Beteendet i luften är detsamma oavsett vilken vikt disc har. 

D2:

är en väldigt snabb överstabil driver som är designad för spelare med högt kasttryck. Discen är bara något mindre stabil än D1 och fungerar under alla förutsättningar och flyger lika bra i motvind som i medvind. Det är en extremt pålitlig driver med den minsta sidorörelsen om man tittar på jämförbara discar på marknaden. Den är lika långtflygande, dubbelt så förlåtande och har ett mycket mjukare avslut.

D3:

är en väldigt snabb, måttligt stabil driver med ett unikt beteende i luften. Den är designad för spelare på alla nivåer och flyger extremt långt. Vad som skiljer D3 från andra discar är dess förmåga att flippa upp och sedan glida långt utan att röra sig speciellt mycket i sidled.

D4:

är en väldigt snabb understabil driver. Den är designad för spelare på alla nivåer och flyger extremt långt. D4 flippar upp när den kastas hårt och beter sig sedan som en D3 med bra glid och en försiktig fade på slutet.

D5:

tillverkas i vår 400-plast och är den mest understabila av alla våra drivers till dags datum. Den hyzerflippar och avslutar med en liten fade.

 

F-Serien

F-serien Fairway Drivers är långtflygande, väldigt pålitliga discar. 

 

Varje fairway driver har designats för att flyga på ett specifikt sätt och alla discar är utrustade med "Easy Release Technology".

F1.jpg

F1:

är en medelsnabb, märkbart överstabil fairway driver som flyger väldigt förutsägbart med stark fade på slutet och är lätt att kontrollera. Den är designad för spelare med högt kasttryck. Den här discen är också utmärkt för tumkast och tomahawk-kast. Den är utrustad med vår “Easy Release Technology”.

F2:

är en medelsnabb överstabil fairway driver som flyger väldigt förutsägbart och kontrollerat, vilket gör att den passar för utmanande kast. Den är utrustad med vår“Easy Release Technology”.

F3:

är en stabil fairway driver för långa kontrollerade kast med en mild fade på slutet. Det är en disc som fungerar för spelare på alla nivåer. Discen är utrustad med vår “Easy Release Technology”. 

F5:

är en snabb, stabil till understabil fairway driver. Den är designad för spelare på alla nivåer och flyger extremt långt och rakt tack vare sin utmärkta glidförmåga. F5-discen flippar upp något när den kastas hårt med hyzervinkel och glider långt innan den avslutar med en liten fade.

F7:

är en mellansnabb understabil fairway driver med bra glid. Discen är ett bra val för dig som spelar för nöjes skull eller är nybörjare. Den är också utmärkt för att kasta bågar och att rolla. Discen är utrustad med vår “Easy Release Technology”

 

M-Serien

M-serien Midrange är väldigt pålitliga medeldistansdiscar.

 

Alla M-seriediscar är designade så att de flyger förutsägbart, vilket gör dem till favoritdiscar bland de bästa spelarna i världen.

M1.jpg

M1:

är en väldigt pålitlig midrange, designad för att vara överstabil med hög förutsägbarhet och kontroll. M1 fungerar under alla förutsättningar och flyger lika bra i motvind som i medvind. Att den flyger så förutsägbart går discen till en favorit bland världens topprankade spelare.

M2:

är en väldigt pålitlig midrange, designad för att vara något överstabil med otrolig förutsägbarhet och kontroll. M2 fungerar under alla förutsättningar och flyger lika bra i motvind som i medvind. Eftersom discen är så förutsägbar gör det den till en favorit bland de topprankade spelarna i världen. 

M3: 

är en pålitlig midrange, designad för spelare med måttligt kasttryck och för discgolfare som behöver en disc som har lite fade på slutet. M3 funkar i alla förhållanden och flyger pålitligt och med god kontroll i alla vindförhållanden. Att den flyger så förutsägbart gör discen till en favorit bland de bästa spelarna i världen.

M4: 

är en pålitlig understabil midrange. Den är designad för alla spelare och flyger väldigt långt för att vara en midrange. M4 flippar upp när den kastas hårt och flyger därefter länge och rakt. Det är en favoritdisc hos de bästa proffsen när de behöver åstadkomma ett kontrollerat långt och rakt kast.

M5: 

är den minst stabila midrange-discen till dags datum. Det är en bra allround-disc såväl för duktiga spelare som nybörjare. Discen flippar upp när den kastas hårt med hyzervinkel och flyger därefter anhyzer.

 

PA-Serien: 

PA-serien Putt & Approach är extremt pålitliga discar för kortare avstånd.

 

Alla discar i PA-serien är designade för ett speciellt ändamål. Oavsett vilken sorts kast och vinkel du behöver göra för att komma till korg så finns det en disc för det.

PA.jpg

PA1:  

är en putter som är designad att vara överstabil. Att den flyger så förutsägbart gör den här discen till en favorit bland spelare som är ute efter jämnhet och pålitlighet i alla vindförhållanden.

PA2: 

är en putter som är designad att vara stabil till överstabil i alla vindförhållanden. Att den flyger så förutsägbart gör den här discen väldigt pålitlig i alla vindförhållanden.

PA3: 

är den putter som flyger rakast i sortimentet. Den har en avrundning längst ned på ytterkanten.

PA4:

är en understabil putter som är designad för alla spelare och färdighetsnivåer. PA4 flippar upp när den kastas hårt med hyzervinkel och glider sedan långt med en sparsam fade på slutet.

Toppen på sidan