Denna webbplats använder cookies Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Din vara levereras inom 1-4 dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Läs mer

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Läs mer

Retur & byte

- fri retur & fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Läs mer

Guider /

Carl Zeiss kikarsikten

Carl Zeiss Kikarsikten

Jakten har alltid haft en speciell lockelse. Ingen annan plats ger Dig chansen att skärpa Dina sinnen som i naturen. Lång väntan i absolut stillhet, smyga fram obemärkt, känna adrenalinet i det kritiska ögonblicket. I över hundra år har Carl Zeiss utvecklat ledande optik som givit jägaren förtroendet att vara utrustad för alla tänkbara jaktsituationer. I varje produkt har banbrytande utvecklingserfarenhet sammanförts till en kompakt och robust enhet. När det gäller kikarsikten kombineras dessa genom en flexibel och elegant sammanlänkning till vapnet till en harmonisk, lätthanterlig helhet. På ett mycket exakt sätt kombineras optisk styrka med skjutprecision.

Den som i egenskap av jägare har bestämt sig för märket ZEISS, känner trygghet i sin utrustning i det avgörande ögonblicket och hur förutsättningarna för en lyckad jakt ökar.

Specialglas för ljusare bild

Carl Zeiss kombinerar framgångsrikt olika glassorter för att optimera ljusets väg och förhindra negativ påverkan. Glaset som innehåller inte tungmetaller vilket förutom att minska miljöpåverkan även ger en lättare konstruktion.

Garanterad prestanda

Carl Zeiss T*-flerskiktsbehandling på alla linser minimerar reflexer och garanterar en kristallklar bild. Carl Zeiss har utvecklat LotuTec®, ett speciellt skyddsskikt som skyddar de yttre linserna under alla väderleksförhållanden.

Genuin kompetens Inget annat företag har under mer än 100 år stått för optisk precision som Carl Zeiss. Kontinuerlig optimering, förbättrad optikberäkning ger högre bildkvalitet i allt lättare konstruktioner.

Guider
Toppen på sidan