Sturmfist 4 Finger Glove, vintercykelhandske unisex, Svart

999:-

Produktbeskrivningarrow down icon
Avancerad vintercykelhandske för extremt kalla dagar. Smart fingerlösning för minimal värmeförlust och maximal andningsförmåga. Lång manschett som överlappar jackärmen.

Vintercykling i extrem kyla kräver lämpligt skydd för händerna. Sturmfist 4 är en av de varmaste och mest avancerade vintercykelhandskarna på marknaden, speciellt utvecklad för extremt kalla dagar med temperaturer under 9 minusgrader.

Sturmfist 4 har en smart fingerlösning för reducerad värmeförlust, ökad värmeproduktion och god andningsförmåga, samtidigt som den ger ett bra grepp på styret. Lång manschett och dragsko gör det enkelt att dra upp handsken över jackan, så att man slipper att få en glipa.

Vind- och vattenavvisande yttermaterial på ovansidan och vattenavvisande getskinn i handflatan, med värmande Aerogel-isolering. Detta skyddar mot värmeförlust orsakad av ett iskallt cykelstyre, medan insidan i 100 % merinoull ger en bra reglering av fukt och värme, även under riktigt krävande förhållanden.

Specifikationer:
- Användningsområde: Vintercykling, alla typer av cyklar
- Rekommenderas för: Unisex
- Material: Vind- och vattentätt material på handryggen, getskinn i handflatan, 300 g Polartec Alpha-isolering, Aerogel-isolering i handflatan, insida i 100 % merinoull
- Vattentät eller vattenavvisande: Vind- och vattentätt material på handryggen
- Reflexer: Reflekterande tryck
- Storlekar: XS, S, M, L, XL, XXL
- Rekommenderat temperaturområde: -9 till -18 grader Celsius
close icon

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

close icon

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.