Elite LS Compression Top, kompressionströja dam, Svart

900:-

Produktbeskrivning
Mycket teknisk, långärmad kompressionströja av kraftigt och flexibelt material som andas. Graderad kompression ökar blodcirkulationen och reducerar muskeltröttheten.

2XU Elite LS Compression Top tillhör toppserien hos 2XU, och är konstruerad av den senaste generationens material för en produkt som kombinerar bästa möjliga kompression med suverän rörelsefrihet.

Tröjan använder det flexibla materialet PWX FLEX, i 70 denier, framtill.
Användningen av PWX WEIGHT, med hela 105 denier, i ryggpanelerna, är det som verkligen skiljer elittröjan från den vanliga kompressionströjan.

Medan 2XU LS Compression Top använder 70 Denier PWX FLEX, ger det extra kraftiga materialet på baksidan av elittröjan muskulaturen extra stöd och stabilitet, för ökad kompressionseffekt.

Graderad kompression i ärmarna gör att muskulaturen blir varm snabbare. Detta ökar syretillförseln, vilket i sin tur reducerar skador på muskulaturen och muskeltröttheten, så att du återhämtar dig snabbare. Platta sömmar reducerar friktion och hudirritation, för ökad komfort.

Elite LS Compression Top är ett mycket bra val för dig som vill ha det bästa av det bästa, och passar utmärkt för såväl träning och tävling som återhämtning. Tröjan ger speciellt bra effekt för dig som tränar mycket och hårt.

Specifikationer:
- Teknologi(er) PWX FLEX (70 Denier), PWX WEIGHT (105 Denier)
- Material: 80 % nylon, 20 % Invista Lycra
- Andas: Ja
- Leder bort fukt: Ja

Övriga egenskaper:
- Graderad kompression för ökad blodcirkulation, reducerad muskeltrötthet och snabbare återhämtning
- Frontpanel i flexibelt PWX FLEX-material
- PWX WEIGHT-material baktill
- 360 grader elasticitet

Välkommen till vår nya e-handel! Klicka här för att gå tillbaka till gamla xxl.se

Denna webbplats använder cookies.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig godkänner du våra avtal och villkor för e-postutskick.